Update articol:
KOOP SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA

Hub-ul regional de fintech își deschide porțile în București

Hub-ul fintech KOOP se extinde de la 1 august pe piața românească pentru a permite inovarea și a facilita cooperarea transfrontalieră în domeniul serviciilor financiare. Intrarea KOOP în piața autohtonă se realizează în parteneriat cu firma independentă de consultanță FO DIGI CAP, respectiv cu rețeaua dinamică de spații Commons, care va sprijini programul prin oferirea de spatii co-working și locații pentru activitățile KOOP.
Cu sediul în Istanbul, KOOP este un facilitator al ecosistemului fintech din regiune, furnizor de servicii cu valoare adăugată pentru start-up-uri, SME (IMM-uri), corporații, operatori, furnizori de tehnologie, investitori, bănci, companii de asigurări și administratori de active financiare. KOOP oferă servicii, de la mentorship la consultanță, spații de birou, matchmaking, laborator de inovație și API Gateway. De la înființarea sa în septembrie 2017, KOOP a realizat programe de construcție comunitară pe patru direcții principale ale programului: Blockchain, Open Banking, Wealthtech și Insurtech.
Patru summit-uri ale industriei, șase mese rotunde bancare, zece meetup-uri, două turnee internaționale și seminarii internaționale se numără printre aceste activități comunitare. Programul KOOP România va urma o cale similară activităților de construire a comunității și de inovare.
“România este una dintre cele mai mari piețe din Europa de Est. Țara poate beneficia în mare măsură prin fintech, programele de incluziune financiară și tehnologiile «disruptive», cum ar fi blockchain și inteligența artificială. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim ecosistemul local și să dezvoltăm punți de colaborare transnațională”, a declarat Demet Zubeyiroglu, cofondator și Managing Director al KOOP.
“Fintech este un fenomen la nivel mondial, deoarece are potențialul de a revoluționa modul în care sunt furnizate serviciile financiare”, a completat Florin Oprea, fondator și director general al FO DIGI CAP.

BVB | Știri BVB

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (06/07/2022)

KMGI Informare de presa 06 iulie 20022

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (06/07/2022)

Semnare acord cumparare proiect fotovoltaic - Vulturu

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (06/07/2022)

Convocare AGAE din 19(22) august 2022

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (06/07/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

WTI Light Sweet TURBO LONG 1.0/99.35/102.35 (EBWTITL75) (06/07/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 06 si 07 Iulie 2022