Update articol:

Ilinca von Derenthall și Ciprian Lăduncă, aleși ca membri în Comitetul Reprezentanților Acționarilor Fondului Proprietatea

Ilinca von Derenthall, consultant de strategie pentru divizia de Private Banking a LGT Bank Oesterreich, și Ciprian Lăduncă, Managing Partner LCL, Advisory Firm, au fost aleși, azi, de acționarii Fondului Proprietatea (FP) ca membri în Comitetul Reprezentanților Acționarilor. Locurile erau libere după demisiile lui Steven van Groningen și Vivini Nicoli.

Recent, Comitetul Reprezentanților Acționarilor Fondului Proprietatea (FP) a transmis, recent, că recomandă alegerea lui Ciprian Lăduncă și a Ilincăi von Derenthall, pe locurile vacante. Pe lângă cei doi, a candidat și Ovidiu Fer, fost country manager România al Wood & Co.

Toți cei trei candidați au acordat interviuri Financial Intelligence.

Ilinca von Derenthall a spus că o abordare de tip Private Equity pentru companiile rămase în portofoliul Fondului Proprietatea este o variantă de luat în calcul pentru strategia viitoare.

Ciprian Lăduncă a spus că își propune să fie o interfață activă între investitori și Fondul Proprietatea, iar  Ovidiu Fer că se impune o regândire a strategiei Fondului Proprietatea.

BVBStiri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (27/11/2020)

Disponibilitate raport consolidat S1 2020

ALRO S.A. (ALR) (27/11/2020)

Vimetco Extrusion furnizor pentru una dintre cele mai sofisticate industrii

VES SA (VESY) (27/11/2020)

Hotarari AGA O & E 26.11.2020