Update articol:

Iohannis: Românii care au plecat în minivacanţă să respecte cu stricteţe măsurile anti-COVID (video)

Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis duminică celor care au plecat în minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie să se distreze, dar să respecte cu stricteţe măsurile pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

“Mesajul meu pentru toţi românii este acelaşi – să respecte măsurile, să respecte portul măştii, distanţa, igiena şi, dacă se distrează, să o facă, dar să respecte cu stricteţe aceste măsuri. Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc şi nu ştiu din ce mediu vin”, a afirmat Iohannis, după vizita la Call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti amenajat la Arena Naţională, potrivit Agerpres.

El a adăugat că este o minivacanţă “în condiţii foarte speciale” şi cu cât mai bine sunt respectate măsurile de protecţie cu atât mai bine se va trece peste pandemia de COVID-19.

“Absolut nimeni nu cred că îşi doreşte să ajungă la spital, nici noi nu dorim ca oamenii să ajungă la spital. Este simplu – respectaţi măsurile care sunt în vigoare”, a transmis şeful statului.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (25/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/01/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 ianuarie 2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (25/01/2021)

Document informare - alocare actiuni BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (25/01/2021)

Autorizare ASF - Schimbare in conducerea executiva a administratorului SIF4