Update articol:

La filmările de la Mission: Impossible 7, Tom Cruise şi-a amenințat echipa cu concedierea pentru încălcarea regulilor Covid: “Dacă vă mai prind, zburaţi de aici!” 

Tom Cruise (Foto Facebook) Tom Cruise (Foto Facebook)

* Potrivit unei înregistrări, Tom Cruise urlă la membrii echipei de filmare în legătură cu distanțarea socială de pe platou * Cruise filmează „Mission: Impossible 7” în Marea Britanie

Actorul Tom Cruise a fost înregistrat în timp ce țipă la membrii echipei de filmare de la Mission: Impossible 7, amenințându-i cu concedierea pentru că nu respectă regulile de distanţare socială, potrivit CNBC.

În înregistrarea obținută de ziarul tabloid The Sun din Marea Britanie, Tom Cruise urlă: „Dacă te văd din nou, ai plecat”. Publicația a spus că actorul a văzut doi membri ai echipei „stând prea aproape unul de celălalt în fața ecranului unui computer”.

The Sun scrie că reacţia lui Cruise i-a lăsat pe membrii echipei uimiți, dar nu menționează sursele prezente la înregistrare și nici nu indică momentul înregistrării. New York Times are două surse care confirmă autenticitatea înregistrării. NBC News l-a contactat pe reprezentantul lui Cruise, avocatul său și Paramount Pictures pentru comentarii, dar nu a primit un răspuns. Potrivit unor surse Variety și Reuters, înregistrarea este autentică.

Cruise a fost foarte strict în ceea ce privește aplicarea măsurilor de siguranță pe platoul filmului, potrivit The Sun.

În timpul înregistrării, Cruise îi avertizează pe oameni că producția ar putea fi închisă dacă nu sunt respectate regulile, amenințând chiar apariţia filmului: “Stau nopţile pe telefon cu toate nenorocitele de studiouri, companii de asigurări, producători, care au incerdere în noi să-şi facă filmele. Creăm mii de joburi, nenorociţilor. Nu vreau să vă mai văd vreodată făcând asta! Dacă vă mai prind, zburaţi de aici!  Nu vreau să aud scuze! N-aveţi decât să le cereţi scuze celor care îşi pierd casele din cauză că industria noastră este închisă, celor care nu au cu ce cumpăra mâncare ori cu ce plăti taxale la facultatea copiilor! Nu admit să îngheţăm filmul din cauza voastră!”.

Filmarea „Mission: Impossible 7” a fost întârziată în octombrie, când 12 persoane de pe platourile de filmare din Italia au avut rezultate pozitive pentru coronavirus. Producția a fost reluată o săptămână mai târziu. În  prezent, filmările la Mission: Impossible 7 au loc în prezent în Marea Britanie.

Franciza Mission: Impossible are un succes enorm la box-office, cu Tom Cruise în rolul Ethan Hunt. Filmările la al șaptelea film au fost întrerupte în Italia în februarie, din cauza îngrijorărilor cu privire la focarul de coronavirus.

Nick Murphy, care a regizat anul trecut A Christmas Carol pentru BBC TV, a lăudat atitudinea starului de la Hollywood: „Tom Cruise a avut dreptate”, iar prezentatorul american John Rocha și-a exprimat susținerea: „Aș vrea ca mai mulți responsabili să reacționeze astfel când văd persoane care încalcă protocoalele sau nu poartă măști.”

BVB | Știri BVB

STK EMERGENT (STK) (05/07/2022)

Emisiune unitati de fond - Rectificare

ELECTROARGES SA (ELGS) (05/07/2022)

Hotarare AGOA - 30.06.2022 - versiune limba Engleza

Gold Future TURBO LONG 0.10/1,700/1,750 (EBGLDTL38) (05/07/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 06 si 07 Iulie 2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (05/07/2022)

Notificare cu privire la numarul si tipul de investitorilor

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (05/07/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 06 si 07 Iulie 2022