Update articol:
COMUNICAT

Luciana Petrescu este noul lider EACD pentru România

Asociația Europeană a Directorilor de Comunicare (EACD) anunță numirea Lucianei Petrescu în funcția de nou lider de țară al asociației pentru România.

Luciana Petrescu este un profesionist cu experiență de seniorat în comunicare și este în prezent Head of Public Relations al HS Timber în România, potrivit unui comunicat. Specializată în comunicații corporative, managementul reputației și comunicare de criză, Luciana Petrescu a lucrat inclusiv în domenii precum imobiliare, asigurări de sănătate, minerit și downstream petrolier.

Numirea marchează și intrarea României în rețeaua paneuropeană EACD.

“Apartenența la EACD este importantă pentru orice director sau ofițer de comunicare, deschis către a face parte dintr-o rețea europeană de profesioniști, prezenți în cele mai importante funcții din domeniu. Calitatea de membru EACD înseamnă accesul neprețuit la o bază de cunoștințe și cercetări privind cele mai bune practici în comunicare. Pentru toți profesioniștii din domeniul comunicării care își doresc să fie conectați la cele mai recente evoluții transnaționale din domeniu, fie că lucrează în corporații, asociații, instituții sau chiar în politică, o perspectivă globală este crucială. EACD le oferă această perspectivă”, a declarat Luciana Petrescu.

Andrew Hillier, membru al Consiliului de conducere EACD (Regatul Unit) a remarcat: “Numirea Lucianei în funcția de lider de țară semnalează intrarea României în rețeaua EACD într-un moment de dezvoltare rapidă în cadrul asociației. Luciana vine cu energia, angajamentul și profesionalismul său și aștept cu nerăbdare să colaborez cu ea și cu liderii de comunicare din toată România în acest moment emoționant.”

“Sunt onorată să fiu numită liderul de țară inaugural al EACD pentru România. Am încredere în potențialul EACD de a lega un parteneriat durabil cu rețeaua de profesioniști în comunicare din România,” a adăugat Petrescu.

Elena Zambolin, membră a Consiliului de conducere EACD (Italia) a adăugat: “Într-o lume din ce în ce mai nesigură, comunicarea corporativă profesionistă, eficientă, transnațională nu au fost niciodată mai importantă. EACD susține și promovează excelența în comunicare și sunt încântată să urez bun venit colegilor din România. ”

Fondată la Bruxelles în noiembrie 2006, EACD este rețeaua pentru profesioniștii din domeniul comunicațiilor de rang înalt din toate sectoarele europene. Organizația a fost înființată pentru a promova diversitatea, a depăși barierele culturale și a formula norme de comunicare în vederea asigurării calității și promovării profesionalismului în comunicare.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022