Update articol:

Marius Dumitraşcu, membru ALDE Gorj, numit secretar de stat la Ministerul Energiei, în locul lui Iulian Robert Tudorache

Iulian Robert Tudorache (ALDE) a fost schimbat, ieri, din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii semnate de premierul Viorica Dăncilă, apărută în Monitorul Oficial. Se pare că motivul demiterii ar fi scorul slab obţinut de ALDE Argeș la alegerile europarlamentare, unde Iulian Tudorache este şeful organizației. În locul său a fost numit Marius Dumitrașcu.

Presa gorjeană spune că Marius Dumitraşcu este secretar general interimar al organizaţiei ALDE Gorj.

ALDE Gorj a anunţat, ieri, într-un comunicat de presă: “Ca urmare a rezultatului obţinut de ALDE Gorj la alegerile europarlamentare din 26 mai, conducerea organizaţiei a făcut mai multe propuneri pentru funcţii guvernamentale, la diferite niveluri. Astăzi, propunerea noastră pentru o funcţie de secretar de stat în Ministerul Energiei, Marius Dumitraşcu, a fost concretizată, numirea fiind publicată în Monitorul Oficial. Conducerea ALDE Gorj îşi reafirmă obiectivul de a promova în funcţii profesionişti care să reprezinte cu demnitate Gorjul şi să poată face performanţă în favoarea gorjenilor“.  

Presa din Gorj spune că Marius Dumitrașcu este al treilea secretar de stat din Gorj, după Andrei Maioreanu și Doru Vișan. Se pare că Marius Dumitraşcu este nominalizat pentru noul Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia, care va fi ales în Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 1 iulie 2019.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (04/12/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (04/12/2020)

Hotarari AGA O & E din 04.12.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (04/12/2020)

Litigiu dosar nr. 5179/2/2019

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (04/12/2020)

Structura actionariat la data de 30 noiembrie 2020