Update articol:

NN Group deține peste 5% din Romgaz

Fondurile din Grupul NN au raportat că dețin 5,02% din drepturile de vot ale S.N.G.N. Romgaz S.A. (SNG), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

“S.N.G.N. Romgaz S.A. informează acţionarii că, în data de 14 octombrie 2019, a primit Notificarea deţinerilor majore din partea NN Group N.V. cu privire la depăşirea pragului de 5% din drepturile de vot, conform formularului anexat. Conform notificării, începând cu data de 10 octombrie 2019, NN Group N.V. a depăşit pragul de 5%, respectiv a ajuns la o deţinere de 5,02% din drepturile de vot ale S.N.G.N. Romgaz SA,” arata raportul.

Grupul NN are detineri SNG prin Fondul de Pensii Facultative NN ACTIV (administrat de catre administratorul de fonduri de pensii facultative NN Asigurari de Viata S.A.), FonduI de Pensii Facultative NN OPTIM (administrat de catre administratorul de fonduri de pensii facultative NN Asigurari de Viata S.A), FonduI de Pensii Administrat Privat NN (administrat de catre NN Pensii S.A.F.P.A.P. S.A.), NN Investment Partners B.V.

Statul are, prin Ministerul Energiei, 70% din Romgaz.

BVBStiri BVB