Update articol:
În cea de-a 17-a zi în care sistemul informatic din sănătate nu funcționează

Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate: “Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem”

Foto Facebook -pagina publica Foto Facebook -pagina publica
“Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem”, a declarat, ieri, pentru RFI, Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, în cea de-a 17-a zi în care sistemul informatic din sănătate nu funcționează.
 
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri seară, referitor la blocajul de peste două săptămâni al sistemului informatic al cardurilor de sănătate, că președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) i-a transmis că săptămâna viitoare lucrurile vor intra în normal.
 

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunţat, pe 10 iulie, că platforma informatică a asigurărilor de sănătate este indisponibilă, astfel că toate serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă în regim off-line. Președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, Sandra Alexiu, a declarat, că sistemul nu e funcțional de pe 1 iulie.

 
 

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii