Update articol:
Ministrul Comunicațiilor reacționează după declarațiile președintelui Iohannis

Petrescu: Iohannis a pierdut o bună ocazie să rămână tăcut și cugetător, așa cum ne-a învățat

Ministrul Comunicațiilor Alexandru Petrescu a criticat pe Facebook discursul de miecuri al președintelui Klaus Iohannis despre criza guvernamentală. El a  scris:

”Într-un discurs cu evidente fracturi logice, candidatul KW Iohannis ne explică cum efectele bune în economie și societate de doi ani și jumătate sunt de la un guvern rău. Cum guvernarea catalogată drept una “haotică, coruptă si incompetentă” (fără a aduce însă dovezi, argumente), are următoarele efecte benefice: ”România este o țară stabilă, o democrație consolidată și cu o economie privată funcțională și dinamică.” Când ai asemenea disonanțe în logică, decupând din harta mecanismelor guvernamentale efectele unei guvernări de instituția care le creează, nu este admisibil să mai ceri votul românilor de la altitudinea funcției de Președinte al României!!! 
În discurcursul din această seară, am regăsit toate caracteristicile pe care un președinte NU trebuie să le aibă: de la partizanat politic, la lozinci suprasolicitate fără susținere în realitate și la subestimarea, prin astfel de adresări publice, nu doar a românilor în general ci chiar a propriului electorat pe care îl condamnă la mesaje fără substanță și îl percepe ca pe un consumator de înșiruiri de vorbe fără noimă împachetate semeț din vârful Cotrocenilor. Un promotor al plonjonului spre cele mai nebănuite abisuri ale degradării nivelului politic în România, președintele țării a pierdut o bună ocazie să rămână tăcut și cugetător așa cum ne-a învățat.”

Klaus Iohannis: „Nu accept nici o propunere de remaniere din partea acestui guvern”

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (17/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (17/09/2021)

Functionarea Unitatii 1 la putere redusa

EB EBS TURBO SHORT 0,1/44,5/44 (EBEBSTS35) (17/09/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 20 si 21 Septembrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (17/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

EB EBS TURBO SHORT 0,1/44,5/44 (EBEBSTS35) (17/09/2021)

Suspendare tranzactionare - 16:36 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera