Update articol:

Ponta, după întâlnirea cu Dăncilă şi Tăriceanu: “Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice”

Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor se retrag din cursa internă din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a întâlnit azi cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România Victor Ponta pentru a încerca să formeze o coaliţie pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale.

După şedinţă, Victor Ponta a scris: “Am avut azi discuții informale și cu doamna Viorica Dăncilă și cu domnul Călin Popescu Tăriceanu.

Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania – o schimbare radicală față de tot ceea ce s-a întâmplat din Ianuarie 2017 și până în 27 Mai 2019 : asigurarea unei guvernări eficiente și a unor reforme adevărate în domeniul administrației publice , al economiei și finanțelor, educație, sănătate, mediu șamd.

Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice (asemenea decizii pot fi luate doar de către Echipa ProRomania). Așa cum am făcut și atunci când am discutat cu liderii Opoziției sau cu Președintele Iohannis am dat dovadă de dorința de dialog – dar am prezentat și susținut punctele de vedere ale ProRomania și interesele sociale și economice pe care noi le reprezentăm”.

După retragerea lui Eugen Teodorovici din cursa internă din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, se pare că şi Mihai Fifor se va retrage din cursă și o va susține pe Viorica Dăncilă pentru a fi desemnată candidat PSD la prezidențiale, potrivit Digi24.

Din PSD mai vor să candideze Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Gabriela Firea.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni