Update articol:

Primarul Sectorului 2 anunţă soluţii pentru comercianţii care îşi desfăşurau activitatea în chioşcurile de la metrou

Radu Mihaiu, demolare, statii, Metrou https://www.facebook.com/RaduMihaiuUSR

Primarul Radu Mihaiu a anunţat soluţii pentru comercianţii care îşi desfăşurau activitatea în chioşcurile de la metrou care au fost demolate miercuri, menţionând că deţinătorii de spaţii din zona Obor şi-au arătat disponibilitatea să aloce locuri de desfacere pentru aceste mici afaceri.

“Soluţii pentru oamenii muncitori şi corecţi, dispuşi să facă afaceri legale, mereu vor exista. Am fost surprins de un gest rapid de solidaritate, pe care îl transmit mai departe pentru cei interesaţi. În cea mai mare zonă comercială din ţară, zona Obor, deţinătorii de spaţii şi-au arătat deja disponibilitatea să aloce locuri de desfacere pentru micile afaceri atrase în capcana Sindomet. Au spus că îi pot ajuta cu aranjarea spaţiilor conform nevoilor lor. Inclusiv le pot crea zone dedicate pentru anumite tipuri de produse”, a scris Radu Mihaiu, miercuri, pe Facebook.

Potrivit acestuia, evenimentul de miercuri de la staţia de metrou Ştefan cel Mare nu a fost numai despre aplicarea legii.

“Nu a fost numai despre un semnal că epoca ‘şmecherilor intangibili’ începe să apună. Ziua de azi a fost şi despre victime. Nu victime ale celor care aplică legea, ci victime ale celor şmecheri care au îndoit-o de prea mulţi ani. Mă refer la micii întreprinzători, care plăteau chirii către firma sindicatului Sindomet pe baza unui contract expirat, deşi spaţiile aparţin companiei statului, Metrorex. Vă vorbesc de oameni prinşi în capcana sistemului cinic creat de Rădoi – oameni care, deşi plăteau, erau ţinuţi în ilegalitate”, a adăugat Radu Mihaiu.

BVBStiri BVB

CONPET SA (COTE) (12/04/2021)

Completarea ordinii de zi a AGOA din data de 28(29).04.2021 si B.V.C. 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (12/04/2021)

Actualizare lista preliminara persoane propuse pentru functia de administrator

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (12/04/2021)

Actualizare si completare materiale AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (12/04/2021)

Cerere pentru completare ordine de zi AGOA 28(29) aprilie 2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (12/04/2021)

Completare ordine de zi AGOA din 26/27 aprilie 2021