Update articol:

RADET – Se sistează furnizarea agentului termic în zona Fundeni, în cartierul Aviaţiei şi în zona Apusului din Sectorul 6

RADET anunţă noi avarii la reţea care vor duce la sistarea funizării agentului termic în mai multe zone ale Capitalei.

Astfel, urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, se sistează furnizarea agentului termic pentru un interval de maximum 24 de ore in zona Fundeni. 

 

Problemele de la RADET scot oamenii în stradă – protest cu ligheane în faţa Primăriei Capitalei

 

Radet precizează: “Cinci puncte termice si două instituții sunt afectate de această avarie. Precizăm că această magistrală ar fi trebuit înlocuită cu 23 de ani în urmă.

Conform Normativului NP – 015 – 1997, privind proiectarea și verificarea
construcțiilor spitalicești și a instituțiilor aferente acestora: „în vederea asigurării continuității în livrarea de energie termică se vor lua măsurile corespunzătoare, astfel încât să existe încă o sursă suplimentară pentru fiecare agent termic.”
Totodată, se sistează agentul termic până la ora 24.00 în cartierul Aviației, ca
urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare Dn700, poziționată înaintea zonei unde deja se înlocuiesc tronsoane din perimetrul străzii Nicolae Caramfil. Magistrala are o vechime de 36 de ani. Menționăm că înlocuirea celor mai afectate tronsoane a început în vara acestui an.
Tot astăzi, se sistează agentul termic, pentru maximum 12 ore, în zona Apusului
din Sectorul 6, pentru remedierea unei avarii apărute pe tronsonul care alimentează această zonă – conductă Dn400, rețeaua fiind veche de 54 de ani.
RADET își cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat, cu precizarea că în
ultimii doi ani a început un amplu program de înlocuire și modernizare a conductelor de termoficare, însă trebuie să avem în vedere faptul că sistemul de termoficare a fost construit în 20 de ani, ceea ce înseamnă un ritm de 50 km/an”.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014