Update articol:

Rareș Bogdan, atac fără precedent la Ludovic Orban: A eșuat în calitatea de președinte; a pierdut ca papagalul toate ministerele importante şi, după experienţa Palatul Victoria, “i s-a umflat capul”

Foto Facebook Foto Facebook

Partidul Naţional Liberal are nevoie de o reformă totală, iar Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale, a declarat Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, duminică seara, în cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Rareș Bogdan consideră că Orban trebuia să demisioneze din funcția de președinte al PNL după alegerile parlamentare.

„Sper să nu facem vreo greșeală precum cele pe care le au făcut Ion Diaconescu, Radu Vasile, Mircea Ionescu Quintus, în CDR. Nu am vrut să ies public pe anumite decizii care nu mi-au convenit. Cred că am tăcut prea mult. Acum singurul lucru la care trebuie să fim atenți e să sprijinim Guvernul Cîțu și să nu le facem lor vreo problemă.

În rest… voi spune lucruri! Am început ofensiva în PNL! Începând de acum: acesta este începutul. Cu ceilalți din grupul reformiștilor din PNL n-am vorbit încă, dar urmează să ne întâlnim. Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este cu atât mai puternic cu cât este mai unit și toată lumea are loc în el. Cred că Ludovic Orban va fi un excelent președinte la Camera Deputaților, dar nu cred că trebuie să fie și președinele PNL. A eșuat ca președinte al PNL”, a declarat Rareș Bogdan la Aleph News.

Rareș Bogdan a spus că nu se teme de represalii deoarece, dacă l-ar da afară din partid, “asta ar fi ultima greșeală a lui Orban”. Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că scandalul din partid a fost potolit de “Dumnezeu, de un telefon pe care l-a dat Dumnezeu”.

Rareş Bogdan a spus: “Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL după eșecul de la alegeri. Ultima discuție bărbătească cu Orban am avut-o la Vila Lac 1, când ne-am certat cumplit. Partidul fierbea. A pierdut ca papagalul toate ministerele importante. Pe mine nu m-a invitat PNL să candidez la alegerile parlamentare”, a declarat Rareş Bogdan.

Mai mult, prim-vicepreşedintele PNL i-a reproşat lui Ludovic Orban că după experienţa Palatul Victoria “i s-a umflat capul”: “Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea lui Ion Cristoiu.
În paralel, liberalii se pregătesc pentru alegerile interne, congresul fiind programat în luna iunie.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii