Update articol:

Răzvan Nicolescu: Este MARE nevoie de un minister al energiei și schimbărilor climatice

Este MARE nevoie de un minister al energiei și schimbărilor climatice, consideră Răzvan Nicolescu, consultant în energie si fost ministru al Energiei.

El a scris pe Facebook: “Fac un apel la liderii politici care se pregatesc maine sa formeze o coalitie guvernamentala sa nu mai trateze problematica schimbarilor climatice si a mediului cu dezinteres. Schimbarile climatice reprezinta cea mai mare problema a acestui deceniu. Romania nu are inca o data stabilita pentru atingerea neutralitatii in privinta emisiilor de gaze care produc efect de sera si nici o structura centrala dedicata pentru a gestiona problema si tranzitia.

Este MARE nevoie de un minister al energiei si schimbarilor climatice.

Este, de asemenea, nevoie de un ministru al mediului, apelor si padurilor dispus sa lupte cu mafia defrisarilor, nu de unul bucuros ca o reprezintă. Lucrurile au mers prea departe, mai ales in judetele Bistrita, Mures si Harghita unde se fura de se rupe cu sprijinul politicienilor locali. Sper ca UDMR sa aiba o alta viziune decat cea din trecut in privinta padurilor si sa nominalizeze o persoana dispusa sa serveasca interesul public.

Oricum, intenționez sa ma implic activ in monitorizarea acestui fenomen. Voi reveni in curand si voi da detalii.”

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014