Update articol:

Siegfried Mureşan: UE are nevoie de un buget suficient de mare pentru actualele priorități și pentru crize neprevăzute

Foto Facebook Foto Facebook

De doi ani de zile susțin că Uniunea Europeană are nevoie pentru perioada 2021-2027 de un buget suficient de mare pentru a finanța actualele priorități ale Uniunii Europene și pentru a avea suficiente rezerve pentru a răspunde în cazul apariției unor crize neprevăzute, a scris, pe Facebook, deputatul european Siegfried Mureşan (PPE / PNL), vicepreşedintele Grupului PPE din Parlamentul European (PE).

El a continuat: “Șapte ani este o perioadă foarte lungă de timp și cu siguranță vor apărea multe crize pe care este imposibil să le prezicem acum. Așa a fost și de-a lungul ultimilor șapte ani. Un buget prea mic înseamnă că Uniunea Europeană nu poate răspunde crizelor care apar sau că asta se va face prin reducerea finanțării pentru prioritățile tradiționale. De doi ani de zile susțin asta, iar de de doi ani de zile există state membre care luptă pentru un buget mic, ceea ce înseamnă o Uniune Europeană slabă.
Aseară președinta Comisiei Europene a spus că va face propuneri de modificare a proiectului de buget al Uniunii Europene pe perioada 2021-2027 pentru a include un pachet de măsuri pentru a reveni după criza provocată de coronavirus. Este un prim pas.
Dacă vrem o Uniune Europeană puternică, o Uniunea Europeană care să rezolve problemele oamenilor, atunci trebuie să dăm Uniunii Europene instrumentele necesare, iar bugetul este unul din instrumentele cheie.”

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (25/05/2020)

Estimari pentru semestrul 1 din 2020

CONPET SA (COTE) (25/05/2020)

Comunicat plata dividende aferente anului 2019

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (25/05/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017