Update articol:

Tăriceanu anunţă că a depus la Parlament proiectul privind prelungirea mandatelor aleşilor locali

Sursa foto: Facebook

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, anunţă că, împreună cu liderii PSD, UDMR şi PRO România, a depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităţilor administraţiei publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgenţă.

“Astăzi, alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi preşedintele PRO România, Victor Ponta, am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităţilor administraţiei publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgenţă”, a scris Tăriceanu, joi, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El spune că, “dacă Guvernul nu are curaj să adopte o măsură clară şi fermă în privinţa alegerilor locale, nu e problemă, preia iniţiativa Parlamentul”.

“În urmă cu exact o lună de zile spuneam că trebuie să ne gândim serios dacă nu cumva alegerile locale ar trebui să fie amânate până după stingerea pandemiei de coronavirus, ca o dovadă de responsabilitate. La acea vreme, domnul Orban a înţeles să facă băşcălie. Acum vedem cu toţii că nu putem avea alegeri locale la termen. Dacă Guvernul nu are curaj să adopte o măsură clară şi fermă în privinţa alegerilor locale, nu e problemă, preia iniţiativa Parlamentul. (…) Ar fi fost bine să fie luată o decizie de când am propus eu, dar e bine şi acum, pentru că timpul ne presează!”, a mai scris Tăriceanu.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021