Update articol:

TradeVille reduce comisionul minim de tranzacționare pe marile burse internaționale

Începând cu 3 decembrie 2020, TradeVille reduce comisionul minim pe ordin executat de la 15 EUR la 7 EUR pentru tranzacțiile pe o serie de mari burse internaționale din America de Nord, zona euro și Marea Britanie, potrivit unui comunicat.

“Investițiile noastre continue în soluții online și mobile de tranzacționare au fost validate într-un an încărcat de circumstanțe dificile. Cu ajutorul celor mai noi și prietenoase tehnologii, am reușit încă din debutul acestui an să facem experiența de a investi prin TradeVille mai simplă, mai rapidă și mai sigură. La final de an, o facem chiar mai accesibilă prin reducerea comisionului minim de tranzacționare pe marile burse internaționale. Sperăm ca în acest fel să facilităm o apropiere și mai mare a publicului larg de cele mai interesante și intens tranzacționate companii  listate la New York, Londra și în zona euro”,  a spus Mihaela Biciu, Director General, TradeVille.

Încă de la începutul acestui an, deschiderea unui cont de tranzacționare la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale este 100% online, confirmarea deschiderii contului primindu-se cel mai târziu în următoarea zi lucratoare. Clienții TradeVille au la dispoziție platforme de tranzacționare online avansate cu autentificare 2FA și aplicația mobilă pentru Android și iOS cu validarea amprentei. Transferurile de bani sunt rapide, clienții TradeVille beneficiind de asistență operațională promptă în limba română pe toata durata programului de tranzacționare prin LiveChat integrat în platforma de tranzacționare.

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piața de capital din România și oferă clienților de retail acces facil și rapid la Bursa de Valori București și la marile burse internaționale.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (21/01/2021)

ERATA - Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

VOLKSWAGEN VZ TURBO LONG 0.10/117/127 (EBVWTL12) (21/01/2021)

Reluare tranzactionare - ora 13:45 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/01/2021)

Raport curent cf. art. 234, litera i) din Reg. 5/2018