Update articol:

Valentin Radu, noul președinte al Consiliului de Administrație al Electrica (Actualizare)

ACTUALIZARE: Acționarii Electrica au fost convocați, pe 7 februarie, pentru alegerea membrilor Consiliului de Administrație al Societății pentru ocuparea pozițiilor vacante. Durata mandatului administratorilor aleși va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent pozițiilor vacante, respectiv până la 27 aprilie 2022. Forma contractelor de mandat și remunerația cuvenită fiecărui administrator, conform Politicii privind Remunerarea, au fost aprobate prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor nr. 1 din data 09 februarie 2018.

….

Valentin Radu a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, pentru un mandat de un an, în cadrul ședinței din data de 12 decembrie 2018, potrivit unui comunicat al companiei.

Consultant de profesie cu studii în management-ul afacerilor, Valentin Radu are o experiență de peste 15 ani în consultanță strategică și managementul schimbării organizaționale, informează Electrica. Domnia sa A gestionat și coordonat un număr mare de proiecte complexe de strategie și de restructurare/reorganizare atât pentru clienți naționali, cât și internaționali.

În perioada 1995-2003 a ocupat poziția de Senior Project Manager în cadrul Roland Berger Strategy Consultants, fiind implicat în peste 40 de proiecte de consultanță în diverse industrii.
Între anii 2003 și 2007 a lucrat pentru Holding-ul Țiriac în calitate de CEO, fiind responsabil de management-ul strategic și operațional al diviziilor holding-ului, având și calitatea de membru în Consiliile de Administrație și/sau Consiliile Directoare ale Băncii Țiriac, Allianz Țiriac Asigurări, Țiriac Leasing, Premium Leasing, Romcar și Autorom.
Începând cu anul 2008, Valentin Radu este Fondator și Managing Partner al Platinum Capital, companie de consultanță axată pe furnizarea de servicii de strategie, redresare și restructurare, interim management și management al crizelor.
Valentin Radu este membru al Consiliului de Administrație al Electrica din aprilie 2018.

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație a fost stabilită componența comitetelor și au fost aleși președinții acestora, începând cu data de 12 decembrie 2018 și până la adoptarea de către AGA a unei hotărâri privind numirea unor noi administratori pentru ocuparea pozițiilor vacante, după cum urmează:

Comitetul de Strategie și Guvernanță Corporativă
• Dl. Willem Jan Antoon Henri Schoeber – Președinte
• Dl. Dragoș Andrei – Membru
• Dl. Gicu Iorga – Membru

Comitetul de Audit și Risc
• Dl. Bogdan George Iliescu – Președinte
• Dna. Ramona Ungur – Membru
• Dl. Gicu Iorga – Membru

Comitetul de Nominalizare și Remunerare
• Dl. Bogdan George Iliescu – Președinte
• Dna. Valentin Radu – Membru
• Dna. Ramona Ungur – Membru

BVB | Știri BVB

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (18/08/2022)

Reluare tranzactionare - ora 09:45 - conform Codului BVB (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Informare Depozitarul Central - operare consolidare valoare nominala (consolidare 10:1, Hot AGA E 28.04.2022)

UZTEL S.A. (UZT) (18/08/2022)

Raport semestrial S1 2022