Update articol:
Interviu cu Vlad Ardeleanu, CEO Superbet România, pentru financialintelligence.ro

Vlad Ardeleanu: Cu sprijinul Blackstone, vrem să ajungem cu Superbet la pragul de 1 miliard de euro în următorii ani (interviu video)

Fondul de investiții american Blackstone, care este, probabil, cel mai mare din lume, a investit 175 milioane de euro în Superbet. Aceasta este o sumă importantă care ne dă posibilitatea să dezvoltăm acest proiect antreprenorial românesc și să ne extindem pe piața internațională, ne-a declarat Vlad Ardeleanu, CEO Superbet România, în cadrul unui interviu (vezi mai jos interviul video).

Principalele declarații:

Vrem să creștem Superbet la 1 miliard de euro în următorii ani.

Pe lângă piețele din Europa Centrală și de Est, cu sprijinul Blackstone avem încredere să abordăm piețe mature ca Spania, Italia, Germania.

Odată cu liberalizarea pieței pariurilor din SUA și având alături un partener precum Blackstone, extinderea și pe o astfel de piață nu ni se mai pare un vis imposibil.

Grupul Superbet a raportat o cifră de afaceri de 180 de milioane de euro pentru 2018 și ne propunem o creștere de 40% pentru 2019.

Viziunea de expansiune globală pe care fondatorii au avut-o de la bun început s-a dovedit a fi cheia pentru succesul proiectului antreprenorial Superbet

Expansiunea în piețele mai dezvoltate va începe, cel mai probabil, cu businessul de digital, care a devenit astăzi deja cea mai importantă componentă a afacerii Superbet.

Rămânem aproape de piața de capital, dar e mai puțin probabil decât acum un an că vom alege aceasta cale de finanțare.

Scalabilitatea tehnologiei este elementul esențial pentru dezvoltarea companiei.

Securitatea cibernetică joacă rol esențial atât pentru business-ul din România, cât și pentru planurile de expansiune în străinătate.

Pariurile pe eroii din jocurile pe calculator sunt un nou trend în industria noastră.

Expertiza Blackstone în gestionarea unor companii mai mari decât Superbet va fi extrem de benefică pentru o rigoare și transparentizare a structurii noastre organizaționale.