Update articol:

ALINA PAUL, CEO DO Security: În domeniul securității, 90% va fi tehnologie

Domeniul securității va fi dominat în proporție covârșitoare de tehnologie, susține CEO DO Security, Alina Paul. “Digitalizarea în domeniul pazei și securității a devenit o prioritate în ultimii ani, odată cu progresul tehnologic și creșterea amenințărilor cibernetice. Utilizarea tehnologiilor digitale și a soluțiilor informatice în acest domeniu aduce numeroase beneficii și îmbunătățește eficiența operațională a forțelor de pază și securitate”, menționează Alina Paul.

Astfel, utilizarea camerelor de supraveghere cu tehnologii avansate, cum ar fi analiza comportamentală, permite detectarea și identificarea rapidă a persoanelor sau activităților suspecte. În contextul creșterii amenințărilor cibernetice, este esențială digitalizarea sistemelor de securitate pentru protejarea infrastructurii critice și a datelor sensibile. Utilizarea tehnologiilor digitale permite o comunicare rapidă și eficientă între diferitele echipe și agenții implicați în gestionarea situațiilor de urgență sau a incidentelor de securitate. Sistemele de comunicații digitale și platformele de gestionare a incidentelor facilitează schimbul de informații în timp real, coordonarea activităților și luarea de decizii informate.

Alina Paul, a declarat: “Pe partea de securitate, tehnologia este viitorul: video analiza, update-uri ale softurilor care să ne ajute cu tot ce avem nevoie, indiferent de domeniul de activitate. Până la implementarea tehnologiei problema pe care o avem astăzi, respectiv resursa umană, rămâne una importantă. Cât privește aportul tehnologiei în domeniul securității, cu siguranță aceasta va fi majoritară oferind confort și siguranță, însă sunt situații în care tehnologia nu ne poate ajuta, iar factorul uman își va păstra relevanța”, concluzionează CEO DO Security.

În domeniul securității și pazei, noile tehnologii joacă un rol crucial în îmbunătățirea capacităților și eficienței operaționale. DO Security se adaptează în permanență tendințelor din domeniu, implementând  noțiuni de Inteligența Artificială (IA) și Machine Learning (ML) care permit analiza rapidă și automată a datelor, identificarea de modele și comportamente suspecte și luarea de decizii în timp real. De asemenea, analiza datelor, cloud computing sunt doar câteva exemple de noi abordări din domeniul securității și pazei.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (02/10/2023)

Emisiunea de Obligatiuni din data de 2 octombrie 2023

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Disponibilitate inregistrare teleconferinta rezultate S1 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (02/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.

LION CAPITAL S.A. (LION) (02/10/2023)

Schimbari in conducerea emitentului

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Hotarari AGOA&AGEA din data de 29.09.2023