Update articol:

Alte două cazuri de coronavirus în România – OFICIAL (VIDEO)

pixabay.com pixabay.com

Autoritățile au anunțat astăzi că au confirmat pozitiv alte două cazuri de infecție cu coronavirus.

Este vorba despre un bărbat din Maramureș, de 45 ani, și de o femeie de 38 ani din Timișoara, a anunţat vineri secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru.

Femeia din Timișoara este în stare bună, în timp ce bărbatul din Maramureș este internat la terapie intensivă, la Cluj, starea lui fiind mai gravă decât a femeii din Timiș.
Toate persoanele cu care cei doi au intrat în contact urmează să fie testate.
 
Cei doi au călătorit recent în Italia, dar nu au nicio legătură cu primul român diagnosticat cu coronavirus.
 

Încă doi români sunt infectați cu coronavirus. Declarații de la sediul MAI — https://bit.ly/2Vtlwl1

Publicată de StirileProTV pe Vineri, 28 februarie 2020

***

*Directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, demis

Victor Costache, ministrul Sănătății, a decis astăzi demiterea directorului Direcției de Sănătate Publică Gorj, Ivanov Carmen, în cadrul videoconferinței organizate cu reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică din teritoriu, potrivit unui comunicat:

“Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile și legislația în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spațiile de carantină identificate la nivelul județului și a transmis raportări inexacte privind situația din primul județ în care a fost identificat un caz de COVID -19. Victor Costache, ministrul Sănătății, a convocat, în această dimineață, o videoconferință de urgență cu reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică din teritoriu și municipiul București cu privire la gestionarea modului de prevenire a infecției COVID-19. A fost verificată respectarea procedurilor privind instituirea carantinei și a măsurilor de autoizolare la domiciliu.”

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (08/12/2021)

Structura actionariat la data de 26 noiembrie 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (08/12/2021)

Notificari Alfred Karcher SE & Co. KG - versiune limba Engleza

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (08/12/2021)

Reluare tranzactionare ora 16:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 1529/08.12.2021 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni SIF3

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (08/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza