Update articol:

Ambasada Palestinei: Palestina, recunoscătoare celor care apără dreptul poporului palestinian la libertate, autodeterminare și dreptate

Sursa foto: pixabay.com

Ambasada Palestinei, în numele poporului palestinian și al statului Palestina, își exprimă profunda recunoștință față de cei care apăra dreptul poporului palestinian la libertate, autodeterminare și dreptate, potrivit unui comunicat de presă. 

Ambasada Palestinei precizează: “În numele poporului palestinian, statul Palestina ar dori să își exprime profunda recunoștință față de toate statele, parlamentarii, organizațiile interguvernamentale și ale societății civile, liderii și instituțiile religioase, juriștii și experții, cât și față de toți prietenii noștri și oamenii iubitori de pace din întreaga lume, care continuă să se situeze de partea corectă a istoriei. Suntem recunoscători pentru sprijinul și solidaritatea dumneavoastră și pentru că apărați dreptul poporului palestinian la libertate, autodeterminare și dreptate.

Suntem recunoscători pentru sprijinul și solidaritatea dumneavoastră și pentru că apărați dreptul poporului palestinian la libertate, autodeterminare și dreptate. 

Statul Palestina salută integritatea dumneavoastră morală și poziția principială de opunere față de anexarea ilegală de către Israel a teritoriilor palestiniene ocupate, inclusiv Ierusalimul de Est, orice formă ar lua aceasta. Condamnarea dumneavoastră vocală a acestei flagrante și nescuzabile violare a legii internaționale și a drepturilor palestiniene inalienabile este o rază de speranță. Suntem recunoscători pentru devotamentul dumneavoastră neclintit de a respecta spiritul și litera legii, inclusiv interzicerea absolută a anexării. Poziția dumneavoastră inestimabilă cu siguranță va îndoi arcul istoriei în direcția justiției și îi va convinge și pe alții să glăsuiască împotriva crimelor Israelului și ocupației coloniale. 

După mai mult de jumătate de secol de ocupare și colonizare, trebuie să lucrăm împreună pentru a pune punct acestui proiect colonial care folosește anexarea și dezlocuirea pentru a-și asigura permanența. Perpetuarea ocupației coloniale a Israelului nu este ineluctabilă. Curajul colectiv, voința și acțiunea pot contracara această agendă opresivă. De aceea vă cerem să fiți implacabili și să vă asigurați de consolidarea opoziției față de anexarea sub orice formă. 

Facem apel la dumneavoastră pentru a apăra cu fermitate ordinea mondială bazată pe respectarea legii și drepturile inalienabile ale poporului palestinian la libertate și autodeterminare. Păstrați presiunea pentru a asigura răspunderea în fața legii și pentru a cere sfârșirea ocupației. Dacă Israelul, puterea ocupatoare, nu răspunde în fața legii pentru crimele sale, pentru politicile și practicile ilegale, atunci generațiile palestiniene viitoare vor fi condamnate la o realitate a unui conflict și a unei rivalități fără sfârșit.

Poporul palestinian consideră că solidaritatea dumneavoastră și sprijinul perpetuu sunt un colac de salvare pentru dreptatea în Palestina. Împreună, putem duce mai departe lupta comună pentru drepturile universale ale omului, pentru justiție socială și libertate. Împreună putem contura un viitor mai bun pentru toate popoarele și ne putem asigura că nicio crimă nu rămâne nepedepsită, iar apartheidul și aspirațiile coloniale vor fi surghiunite pentru totdeauna din universul nostru”.

BVBStiri BVB

BIOFARM S.A. (BIO) (13/08/2020)

Raport semestrial S1 2020

MedLife S.A. (M) (13/08/2020)

Disponibilitate raport S1 2020 si detalii teleconferinta