Update articol:

Arădenii de la InTimes Concept au inaugurat târgul de meșteșugari la festivalul istoric spaniol Carthagineses y Romanos de Cartagena

Miercuri, reprezentanții “Federación de Tropas y Legiones de las Fiestas de Carthagineses y Romanos de Cartagena”, alături de oficialii cartaginezi, împreună cu echipa InTimes Concept au tăiat panglica la inaugurarea târgului de meșteșugari din cadrul festivalului care are loc în orașul de la malul Mării Mediterane, în această perioadă, potrivim unui comunnicat de presă.

La acest târg, meșteșugarii din regiunea Murcia, și nu numai, își pot vinde produsele artizanale în corturi amenajate specific, cu temă istorică.

După ce au fost martori ai recreării evenimentelor istorice din prima jumătate a festivalului, echipa InTimes Concept a cinat în campamentul celor 50 de trupe cartagineze și legiuni romane cu reprezentanții Amstel, cel mai important partener al evenimentului pentru o lungă perioadă de timp. Colaborarea a fost prelungită pentru încă 4 ani.

România, prin InTimes Concept, este singura țară cu care federația spaniolă a început o colaborare pentru organizarea festivalului și în afara Cartagenei, în toți cei 30 de ani de existență. Iar asta nu pentru că alții nu și-au dorit acest lucru, ci pentru că organizatorii nu au fost convinși. Chiar și la această ediție a festivalului, un reprezentant al Ministerului Turismului din Tunisia a venit în Spania pentru a purta negocieri cu federația trupelor și legiunilor tocmai pentru același motiv.

InTimes concept, în parteneriat cu Federația TROPAS Y LEGIONES DE LAS FIESTAS DE CARTHAGINESES Y ROMANOS, va organiza anul viitor, în Arad, un festival de interes turistic internațional, cu temă istorică. Festivalul va cuprinde mai multe perioade și evenimente istorice, cum ar fi războaiele daco-romane. 

IN TIMES Concept, un festival de interes turistic internațional, în Arad, anul viitor

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii