Update articol:

Black Friday la Vodafone: Abonamente și telefoane de la 5 euro/ lună, dar și aspiratoare-robot și trotinete electrice

Black Friday Vodafone

De Black Friday, Vodafone România anunță „5€ Shop” prin care oferă smartphone-uri, gadgeturi, accesorii și servicii mobile și fixe la super reduceri și în super oferte disponibile și în rate de doar 5 euro/lună. Totodată, în premieră la Vodafone, clienții vor putea cumpăra electrocasnice și gadgeturi, precum aspiratoare-robot sau purificatoare de aer, în rate, împreună cu abonamentele de servicii mobile, dar și televizoare sau sistem Wi-Fi Mesh împreună cu pachetele de televiziune si internet. Ofertele sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și pe vodafone.ro, până duminică, 14 noiembrie a.c. Totodată, clienții se pot bucura de oferte exclusive, disponibile în magazinul online, potrivit unui comunicat de presă.

Electrocasnice și gadgeturi, la 5 euro/lună 

Vodafone România lansează electrocasnice și gadgeturi, în premieră, în oferta sa de Black Friday. Astfel, pentru 5 euro/lună, clienții își pot achiziționa aspiratoare-robot, purificatoare de aer, dar și trotinete electrice și gadgeturi, la încheierea unui abonament de servicii de telefonie mobilă. Astfel, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential poate fi achiziționat pentru 5 euro/lună împreună cu abonamentul RED 9 redus la 7 euro, încheiat pe o perioadă de 24 luni, la fel și robotul pentru curățarea geamurilor WiFi Tellur, dar și căștile Bluetooth Stereo Samsung Galaxy Buds 2.Trotineta electrică Xiaomi Mi Electric Scooter 1S este disponibilă pentru aceeași rată lunară, la abonamentul RED 15, redus la 13 euro, cu un avans de 49 de euro, la fel și Apple AirPods Pro cu un avans de 49 de euro la abonamentul RED 9, redus la 7 euro, în timp ce purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Pro H va putea fi achiziționat, de asemenea, în rate, cu abonamentul RED 12 redus la 10 euro și un avans de 29 de euro.

Telefoane smart, la 5 euro/lună 

La Vodafone, clienții au de ales dintr-o varietate de modele de telefoane smart, disponibile în oferta de Black Friday, la toate abonamentele de servicii mobile, reduse și ele cu până la 45%, cu plata în rate lunare începând de la 5 euro. Astfel, pachetul cu smartphone Oppo A53 de 128GB, Dual SIM, 4G este disponibil pentru 5 euro/lună la achiziția abonamentului RED 9 redus la 5 euro, la fel și Huawei P40 Lite, 128GB, 4G și Samsung Galaxy A12 (2021), 64GB, Dual SIM, 4G, potrivit sursei citate.

Internet și televiziune cu gadgeturi incluse 

De Black Friday, pachetele de televiziune și Internet vin cu gadgeturi incluse, constând în televizoare, aspiratoare-robot, sisteme Wi-Fi Mesh, camere de supraveghere IP și căști wireless. Astfel, la achiziția pachetului cu 197 canale TV, Internet 500 și extraopțiunea MaxPak, utilizatorii primesc pentru 20 de euro/lună și un Smart TV Allview Full HD. De asemenea, la pachetul cu 197 canale TV + NET 500 la doar 15 euro/lună clienții pot opta pentru un sistem TP-Link Wi-Fi Mesh 3 pack sau pentru un Aspirator Robot Xiaomi MI Vacuum-Mop Essential. Nu în ultimul rând, pachetul de telviziune și Net 500 este disponibil în oferta de Black Friday a Vodafone la un cost lunar de 5 euro timp de șase luni, se mai precizează în comunicat.

Oferte exclusive pe vodafone.ro 

Vodafone a pregătit numeroase reduceri disponibile exclusiv în magazinul online, pe vodafone.ro, la abonamentele de servicii mobile, dar și super prețuri la abonamentele achitate în avans. Pentru clienții prepay noi, cartela de 10 euro este disponibilă în prima lună la doar 5 euro.

Pentru a fi la curent cu întreaga ofertă de Black Friday a Vodafone, clienții trebuie să intre pe vodafone.ro, dar și pe pagina de Facebook (www.facebook.com/vodafonero). Black Friday se derulează cu respectarea tuturor măsurilor legale de siguranță și prevenție și în magazinele fizice ale Vodafone România din întreaga țară.

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014