Update articol:

Bode, după întâlnirea cu Orban şi Nicuşor Dan: Am început un proces amplu de construcţie a noului Bucureşti

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a discutat vineri cu premierul Ludovic Orban şi cu primarul general ales, Nicuşor Dan, despre un proces amplu de construcţie a infrastructurii de transport în municipiul Bucureşti şi în regiunea Ilfov.

“Am găzduit astăzi (vineri – n. r.), la sediul Ministerului Transporturilor, o primă întâlnire de lucru având drept obiectiv principal analiza portofoliului de proiecte de infrastructură de transport pe toate modurile: rutier, feroviar, metrou, aerian din regiunea Bucureşti-Ilfov. Am vorbit despre proiectele care vor transforma Bucureştiul în noul Bucureşti, un Bucureşti durabil, modern, conectat interior şi exterior cu un sistem modern de transport”, a arătat ministrul, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, este nevoie de un parteneriat solid între administraţia centrală şi locală şi de o viziune comună de dezvoltare.

“Am dat startul unui proces amplu de construcţie, în care am setat viziunea coerentă de dezvoltare a Bucureştiului şi a regiunii Bucureşti-Ilfov din punctul de vedere al infrastructurii de transport, am prezentat stadiul pe fiecare proiect de dezvoltare şi am prezentat planul investiţional pentru următorii 10 ani, cu focusare pe regiunea Bucureşti-Ilfov”, a mai spus oficialul ministerial.

El şi-a exprimat speranţa că aceste întâlniri vor avea loc cu regularitate.

“Am şi stabilit un mod de lucru, imediat ce domnul primar general îşi va prelua mandatul”, a adăugat Bode.

https://www.facebook.com/lucianbode.ro/videos/824093121696035/

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (20/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

TERAPLAST SA (TRP) (20/10/2020)

Detalii teleconferinta T3/2020

Sphera Franchise Group (SFG) (20/10/2020)

Incheierea actelor juridice cu partile afiliate