Update articol:

Bolt lansează serviciile de transport la cerere pe Valea Prahovei

Bolt

Bolt, prima super aplicație din Europa, lansează serviciile de transport la cerere în principalele orașe de pe Valea Prahovei: Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga. Lansarea Bolt în regiunea Valea Prahovei este un prim pas de a pătrunde și în orașe de dimensiuni mai mici, unde există deja cerere, iar clienții sunt deja familiarizați cu aplicația, potrivit unui comunicat de presă.

Lansarea simultană în cinci orașe a fost posibilă în urma colaborării cu flotele locale, asigurând un număr necesar de șoferi parteneri care să fie la dispoziția localnicilor, dar și a turiștilor din zonă.

Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat: „Astăzi lansăm serviciile de transport la cerere pe Valea Prahovei, chiar înainte de începerea unui nou sezon turistic de primăvară. Întreaga zonă este foarte importantă pentru noi, fiind în imediata apropiere a unor orașe în care serviciul nostru este foarte popular și ne oferă șansa de a răspunde așteptărilor clienților noștri, care ne caută serviciile și în afara marilor orașe tot mai frecvent. Din această lună, turiștii și localnicii au o alternativă eficientă și confortabilă de deplasare – transportul la cerere asigurat de Bolt.”

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery.

Prețul curselor Bolt în orașele de pe Valea Prahovei începe de la 12 lei. Pe perioada lansării, utilizatorii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Lansarea serviciului de transport la cerere este o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

***

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă.

Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv ride hailing, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 28 orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)