Update articol:

Boris Johnson i-a comunicat cancelarului german că lacunele din negocierile comerciale ar trebui acoperite curând

Premierul britanic Boris Johnson i-a comunicat duminică cancelarului german Angela Merkel că trebuie făcute progrese în negocierile comerciale post-Brexit cu Uniunea Europeană în următoarele zile pentru a acoperi “lacunele semnificative” existente, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Premierul britanic, care a discutat duminică cu omologul german, şi-a reafirmat convingerea că, “deşi convenirea unui acord în zilele următoare ar fi benefică pentru ambele părţi, Marea Britanie este de asemenea pregătită să încheie perioada de tranziţie în stil australian”, conform unui comunicat al biroului premierului Boris Johnson.

“Prim-ministrul a subliniat că trebuie să se facă progrese în zilele următoare pentru a reduce lacunele semnificative în special în domenii precum pescuitul şi condiţiile de concurenţă echitabile prin intermediul unor discuţii intensive între negociatorii şefi”, conform sursei citate.

Australia nu are un acord cuprinzător de liber schimb cu UE, astfel încât cea mai mare parte a comerţului se face în conformitate cu normele OMC.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020