Update articol:

CEC Bank lansează Contul de economii, un produs de economisire destinat clienților persoane fizice

Sursa foto: cec.ro

CEC Bank lansează Contul de economii, un nou produs de economisire destinat clienților persoane fizice. Contul de economii poate fi constituit în oricare din cele peste 1.000 de unități teritoriale. Noul produs îmbină flexibilitatea unui cont curent cu avantajele economisirii la o dobândă avantajoasă, diferențiată pe tranșe valorice. Astfel, dobânda poate ajunge la un nivel anual de 0,70%, pentru sume cuprinse între 25.000 și 100.000 lei. Pe toata perioada de funcționare a contului de economii sunt permise depuneri și retrageri de sume ulterioare constituirii, potrivit unui comunicat de presă.

Adițional, clienții pot beneficia de o gama variată de depozite la termen, cu dobânzi de până la 4,50% în cazul depozitelor cu maturitate de 36 luni. Clienții pot opta și pentru depozitul cu depuneri ulterioare, cu maturitate de 12 luni și reînnoire la scadență, ce permite depuneri de sume pe întreaga perioadă de constituire.

Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Prin lansarea contului de economii, CEC Bank vine în întâmpinarea clienților persoane fizice cu un produs de economisire flexibil și competitiv. Grație dobânzilor avantajoase, noul produs reprezintă una dintre cele mai simple și accesibile soluții de gestionare a disponibilităților bănești“, a declarat Bogdan Constantin Neacșu, Director – Prim-Vicepreședinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL