Update articol:

Cristian Radu, de la Țuca Zbârcea & Asociații, devine General Counsel în cadrul Superbet, cel mai important operator de pariuri sportive din România (actualizare)

Actualizare: Comunicat Țuca Zbârcea & Asociații

Cristian Radu, Avocat în cadrul Țuca Zbârcea & Asociații din anul 2005, s-a alăturat Superbet, cea mai mare companie de pariuri sportive din România și client al Țuca Zbârcea & Asociații.

Țuca Zbârcea & Asociații confirmă faptul că avocatul Cristian Radu, după o activitate și un parcurs profesional de 15 ani în cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, din care ultimii șase în calitate de Avocat asociat, a decis să facă o schimbare de carieră, optând pentru poziția de General Counsel în cadrul companiei Superbet, unul din clienții firmei de avocatură.

„Pe Cristi l-am văzut crescând profesional alături de noi, un partener extraordinar de performant, muncitor și serios și un om extrem de loial echipei vreme de 15 ani. Ne bucurăm că își urmează visul alături de clientul nostru, cel mai mare operator de pariuri sportive și gaming din România și îi dorim mult succes pe viitor. La rândul nostru, vom continua să oferim servicii de consultanță juridică și fiscală jucărilor activi pe această piață, prin intermediul celor 113 avocați și consultanți fiscali și 29 de parteneri”, a declarat Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

„Țuca Zbârcea & Asociații este locul în care m-am format ca avocat, am evoluat profesional, dar și în plan personal, am lucrat alături de o echipă formidabilă, care va ocupa mereu un loc special în inima mea. Nu e o despărțire, am petrecut momente foarte frumoase împreună și am legat prietenii pe viață. Ne vom baza pe suportul juridic extrem de valoros al Țuca Zbârcea & Asociații și pe mai departe și am încredere deplină în profesionalismul vechilor mei colegi. Le mulțumesc tuturor coechipierilor pentru susținerea din acești 15 ani”, a adăugat Cristian Radu.

Țuca Zbârcea & Asociații oferă consultanță mai multor operatori de jocuri de noroc activi pe piața online și offline din România, precum și dezvoltatorilor de software, procesatorilor de plăți și altor furnizori de servicii destinate industriei jocurilor de noroc. Firma ocupă prima poziție în clasamentul Legal 500 dedicat domeniului „TMT: Gambling law”, rămânând „principala alegere a unora dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online și offline de pe piață, în ceea ce privește asistența juridică într-o gamă largă de problematici – licențe, aspecte comerciale, de proprietate intelectuală, litigii, dreptul muncii și alte chestiuni de reglementare referitoare la jocurile de noroc”.

***

Cristian Radu, unul dintre cei mai experimentați avocați români în domeniul fuziunilor și achizițiilor, respectiv al dreptului societar, este începând din luna octombrie  noul General Counsel în cadrul Grupului Superbet, potrivit unui comunicat de presă.

Venirea sa în Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive & gaming din România, nu este întâmplătoare, conform comunicatului.

 În mod particular, una dintre industriile acoperite în cariera mea de până acum este cea a jocurilor de noroc. Pot spune că în ultimii 10 ani am consiliat cei mai importanți operatori din acest domeniu, prin urmare sunt la curent cu toate etapele de reglementare prin care a trecut această piață, una dintre cele mai legiferate din România”, a declarat Cristian Radu.

Radu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în anul 2003 și este membru al Baroului București din același an. Cariera sa profesională este legată aproape în exclusivitate de Țuca Zbârcea & Asociații, una dintre cele mai mari firme de avocatură din țară, căreia i s-a alăturat în 2005, devenind partener în caddrul acesteia în anul 2014. În cei 15 ani de activitate în cadrul firmei de avocatură, a fost implicat și a coordonat cele mai notorii proiecte de M&A și de restructurări derulate în această perioadă pe piața românească.

Venirea mea alături de echipa Grupului Superbet în poziția de General Counsel sosește într-un moment propice al maturității mele profesionale. Sunt onorat și încântat să contribui la realizarea planurilor de expansiune globală ale unui campion regional”,  a ținut să mai spună Radu.

Legat de tranzacții, de amintit că vara aceasta, Grupul Superbet a achiziționat un pachet de 60% din acțiunile companiei Lucky 7, fondată de Olof Örn și Magnus Petersson. Valoarea achiziției nu a fost făcută publică, ea având loc după o infuzie de capital în faza de start-up a afacerii, la început de 2019.

 “Pentru Grupul Superbet, Lucky 7 este o achiziție care îi completează expertiza și portofoliul actual. Totodată este un pas important în direcția extinderii internaționale a companiei și a continuării investițiilor în tehnologie. Am anunțat un obiectiv ambițios, acela de a deveni în doi-trei ani unul dintre cele mai mari branduri de gambling din Europa. Actuala pandemie amână puțin atingerea acestui obiectiv, în rest nu s-a schimbat nimic. Lucky7 este un win-win care va purta noroc tuturor”, a declarat optimist Johnny Hartnett, CEO al Grupului Superbet.

 

  • Fondat în 2008 de Sacha Dragic, în prezent Executive Chairman al Grupului Superbet
  • Are operațiuni directe în Polonia (din 2017), birouri în alte șase țări și o cifră de afaceri de aproape 250 de milioane de euro în 2019
  • La nivelul anului 2019, Superbet opera o rețea de aproape 1000 de agenții la nivel național (100 în Polonia) și are în jur de 5.000 de angajați în cele opt țări în care este prezent. Este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.
  • Superbet este prima și singura companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane (2017).
  • Superbet și-a lansat platforma digitală în 2016, iar aplicația mobilă în toamna lui 2018.
  • Începând din 2019, strategia asumată a grupului se bazează pe următorii piloni: consolidarea poziției de lider în România, continuarea extinderii internaționale, susținerea sportului românesc și implicarea în cât mai multe proiecte de joc responsabil.

 

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

COMPA S. A. (CMP) (27/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE 12-13.11.2020 - versiunea in engleza

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020