Update articol:

DB Global Technology donează 88.000 de euro Spitalului de boli infecțioase „Victor Babeș” din București

În contextul nevoii acute de ajutor pentru spitalele din România, DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, donează 88.000 de euro Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”. Suma va fi alocată pentru achiziția de dispozitive medicale și a unui aparat de ventilare mecanică, potrivit unui comunicat de presă.

„Societatea românească are nevoie acum mai mult ca oricând de solidaritate. Înțelegem să fim uniți alături de angajații noștri, pornind proiecte noi, lansând recrutări pe piață, dar și prin acest gest prin care sprijinim direct sistemul medical”, a declarat Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

Donația este rezultatul unei decizii a companiei de a se alătura celorlalte companii private care, în aceste zile, oferă ajutor spitalelor și secțiilor medicale implicate în lupta împotriva epidemiei de coronaviroză.

 „DB Global Technology este o companie cu 900 de angajați, o componentă importantă din structura grupului Deutsche Bank, o investiție majoră în România și de aceea un motiv de mândrie pentru toți cei care lucrează în echipa noastră. Prin urmare, ca o companie responsabilă, nu puteam rămâne pasivi în această situație de criză cu care se confruntă România. Am decis astfel să sprijinim Spitalul de Boli Infecțioase «Dr. Victor Babeș», una dintre unitățile medicale care se află în prima linie în lupta împotriva acestei epidemii. Sperăm ca această donație să ajute echipa de specialiști a spitalului să salveze cât mai multe vieți și le mulțumim pentru ceea ce fac, în fiecare zi, pentru sănătatea noastră, a tuturor”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank România.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (25/05/2020)

Estimari pentru semestrul 1 din 2020

CONPET SA (COTE) (25/05/2020)

Comunicat plata dividende aferente anului 2019

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (25/05/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017