Update articol:

Deloitte România o desemnează pe Ruxandra Băndilă director de marketing şi business development

Ruxandra Băndilă, director de marketing şi business development Deloitte România

Deloitte România o desemnează pe Ruxandra Băndilă director de marketing şi business development, poziție din care îi va raporta lui Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Înainte de a se alătura echipei Deloitte România, Ruxandra Băndilă a lucrat pentru CRH România, compania care a achiziţionat operațiunile locale ale Lafarge, mai întâi în calitate de director de strategie, dezvoltare şi achiziții, apoi ca director de operațiuni, membru în consiliul de conducere. Anterior, a deținut mai mult de doi ani funcția de director de strategie şi dezvoltare pentru Lafarge România.

Între 2007 şi 2013, Ruxandra a coordonat departamentul de marketing şi dezvoltare al PwC. Parcursul său profesional include şi poziţii precum cea de director executiv al Consiliului Investitorilor Străini, din care a contribuit la consolidarea profilului organizaţiei şi la soluționarea diverselor aspecte legate de mediul de afaceri. Anterior, ea a coordonat departamentul socio-economic din cadrul Programului pentru Dezvoltare al Naţiunilor Unite (United Nations Development Programme – UNDP), funcție din care a gestionat numeroase proiecte economice. În perioada 1997-1999, a fost director de proiect al programului de reabilitare a şcolilor finanţat de Banca Mondială.

„Ruxandra este un profesionist desăvârşit, cu numeroase competenţe valoroase dezvoltate în pozițiile de nivel executiv pe care le-a deținut în organizaţii mari și complexe. Sunt încrezător că experienţa, cunoştinţele şi dedicarea ei vor contribui la crearea unui impact vizibil în România pentru Deloitte şi la consolidarea imaginii locale a celui mai puternic brand din lume din domeniul serviciilor profesionale”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Ruxandra Băndilă deţine un doctorat în energie la Ecole des Mines din Paris. Este de asemenea membru al Asociaţiei Europene a Directorilor de Comunicare şi membru al consiliului de administraţie al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă. Ea a fost și membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei Marilor Consumatori Industriali de Energie (ABIEC) şi al Asociaţiei Române pentru Promovarea Eficienţei Energetice.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate.

BVBStiri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (28/07/2021)

Rezultate financiare semestriale S1 2021 (rezultate individuale OMV PETROM S.A.)

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/07/2021)

Situatia detaliata a investitiilor la 30.06.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (28/07/2021)

Perioada inchisa tranzactionare: 29.07.2021 - 27.08.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (28/07/2021)

Raport curent conform art. 234, litera i) din Reg. 5/2018