Update articol:
20 de ani de activitate

DENT ESTET – investiţii de aproape 500.000 de euro pentru digitalizare în acest an

Dr. Oana Taban_CEO Dent Estet Dr. Oana Taban_CEO Dent Estet

Grupul de clinici DENT ESTET a aniversat, pe 24 aprilie, 20 de ani de activitate.

În 2019, DENT ESTET a alocat aproape 500.000 de euro pentru digitalizare: achiziționarea unor echipamente noi, precum scannere și camere intraorale sau aparate pentru radiologie, imprimante 3D și softuri, precum și lucrările de amenajare aferente acestora.    

Numărul de vizite în clinicile DENT ESTET a crescut constant de-a lungul timpului, ajungând în anul 2018 la un număr record de aproape 100.000, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Din datele DENT ESTET, se observă că în doar un an a fost înregistrată o migrare accelerată a acestora de la servicii medii către cele de excelență, generând o creștere a segmentului premium cu peste 40%.

Comunicatul de presă precizează:Încă de la înființare, DENT ESTET a introdus în premieră în România conceptul de echipă multidisciplinară, formată din medici supraspecializați și certificați internațional în toate ramurile medicinei dentare. Un moment important atât pentru evoluția companiei, dar și pentru piața de stomatologie din Europa, a fost în anul 2008, când DENT ESTET a inaugurat prima clinică din Europa de Est dedicată exclusiv copiilor – DENT ESTET 4 Kids. Medicii și asistentele lucrează numai cu copii, sunt specializați în stomatologia pediatrică și în comunicarea cu aceștia. La ora actuală, cinci clinici din grup sunt destinate exclusiv copiilor și adolescenților și au tratat până acum peste 55.000 de pacienți. Deschisă la începutul anului 2019, clinica DENT ESTET 4 Kids Sibiu raportează deja aproape 800 de pacienți, iar reprezentanții companiei se așteaptă ca evoluția să fie dinamică, cele două clinici din Sibiu având deja o contribuție importantă la nivelul întregului business”.

În 2017 a fost inaugurată clinica DENT ESTET Primăverii, cea mai mare clinică dentară digitalizată din România și cel mai mare centru Planmeca Digital Academy din țară.

În prezent, grupul DENT ESTET numără 10 clinici, a căror suprafață totală depășește 3.500 metri pătrați și au în total 57 de unituri dentare. Clinicile se află în București (două pentru copii, una pentru adolescenți și patru pentru adulți), în Timișoara (o clinică pentru copii) și Sibiu (o clinică pentru copii și una pentru adulți).

DENT ESTET va continua și anul acesta investiția în programe educaționale și de supraspecializare a medicilor, cursuri și participări la congrese internaționale. Din cei aproape 100 de medici care formează echipa medicală, majoritatea sunt certificați la nivel internațional. 

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids și Aspen Laborator.

În cei 20 de ani de existență, echipa DENT ESTET s-a extins la un număr de 320 de specialiști, dintre care 94 sunt medici. Aceștia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienți. DENT ESTET deține 10 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara și Sibiu, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală Aspen și 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un număr de 57 de cabinete pe o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați, care includ si 3 săli de chirurgie complet utilate și 3 centre de diagnostic și radiologie digitală cu expunere minimă la radiații.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.

 

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021