Update articol:

Dragoș Pavăl intră în conducerea Cemacon, pentru un mandat până în 2021

Acționarii Cemacon (CEON) au decis, astăzi, alegerea a doi administratori pe locurile vacante din Consiliul de Administratie, pentru un mandat egal cu al celorlați membri ai Consiliului, respectiv până la data de 27.04.2021.

Pe locurile vacante au fost aleși Dragoș Pavăl și Marian Adam, potrivit companiei.

Cei doi fuseseră numiți membri provizorii în CA.

Dragoș Pavăl este unul dintre cei doi frați proprietari ai Dedeman.

Anterior, Anca Maniţiu şi Rudolf Paul Vizental au demisionat din funcţia de administratori ai Cemacon.

AGA Cemacon a mai decis repartizarea profitului net aferent anului 2018 in suma de 18.917.342,79 lei astfel: – pentru constituirea de rezerva legala 1.073.259.41 lei; – pentru constituirea de rezerve aferente profitului reinvestit 3.599.498.37 lei; – diferența de 14.244.585,01 lei rămânând rezultat nerepartizat

În vară, Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea prin care PIF Industrial SRL, împreună cu Dedeman SRL, preiau companiile Cemacon SA și Cemacon Real Este SRL, potrivit unui comunicat al autorității de concurență. PIF Industrial SRL și Dedeman SRL fac parte din același grup de companii. Cemacon S.A. este producător de cărămizi, țigle și alte produse pentru construcții din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate S.R.L. are ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.