Update articol:

Enel inițiază un proiect pilot de acces în magazinele sale pe bază de programare telefonică

Enel Energie și Enel Energie Muntenia implementează începând cu această săptămână un proiect pilot cu ajutorul căruia clienții pot avea acces în magazine inclusiv în baza unei programări telefonice. Scopul acestuia este de a crește gradul de confort al clienților și, în același timp, de a le pune la dispoziție servicii de furnizare a energiei în condiții de siguranță deplină, pe fondul escaladării ratei de infectare cu Sars-CoV-2 și începerii sezonului rece, potrivit unui comunicat.

Proiectul pilot este implementat în cele 17 magazine operate de către Enel Energie și Enel Energie Muntenia (regiunile Muntenia Sud, Banat și Dobrogea) și urmărește reducerea timpilor de așteptare, precum și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Venim în sprijinul clienților noștri și extindem serviciile și produsele care pot fi accesate atât în mediul online, cât și telefonic, pentru a le oferi siguranță și încredere. Acest proiect pilot face parte dintr-un amplu proces de transformare digitală a companiei si este unicul de acest fel în sistemul energetic românesc. Clienții care vor apela la noul serviciu se vor bucura de operațiuni mai rapide și, implicit, vor petrece mai puțin timp în magazine”, a declarat Michele Abbate, directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia vor putea face programări în magazinele menționate apelând serviciul de Call Center, la numărul de telefon 021.9977 (apel cu tarif normal), și apăsând tasta 5. Programarea în magazine se face doar de către titularul de contract, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Acesta va fi programat în minimum o zi lucrătoare sau maximum cinci zile lucrătoare de la inițierea apelului telefonic.

Pașii ce trebuie parcurși pentru obținerea unei programări telefonice:

  1. Clientul furnizorilor Enel apelează numărul unic de telefon 021.9977 și apasă tasta 5 pentru a stabili o programare în magazinul unde solicită asistență din partea angajatului dedicat acestui serviciu
  2. În cadrul apelului telefonic, clientul va fi întrebat despre datele de identificare și situația pentru care solicită interacțiunea în magazin; va fi programat în minimum o zi lucrătoare sau maximum cinci zile lucrătoare de la efectuarea apelului
  3. Clientului i se va comunica numărul biletului de ordine, în funcție de disponibilitatea magazinului și de ora, ziua pentru care solicită programarea
  4. Clientul este rugat să se prezinte la magazin cu maximum 15 minute înainte de ora programată și nu mai târziu de 10 minute după ora alocată.
  5. În momentul în care ajunge la magazin, clientul comunică persoanei de la pază numărul biletului de ordine obținut în urma interacțiunii telefonice
  6. La ora programată, acesta va putea intra în magazin, respectând măsurile de siguranță prevăzute de legislația în vigoare, pentru a discuta cu un angajat Enel.

BVBStiri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (26/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (26/01/2021)

Modificarea caracteristicilor etapei a doua a programului de rascumpare actiuni

TERAPLAST SA (TRP) (26/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 Sem II 2020