Update articol:

Erste recomandă cumpărarea de acțiuni TTS, preț țintă 12,2 lei/acțiune

Erste Group recomandă cumpărarea de acțiuni Transport Trade Services (TTS), cu un preț țintă de 12,2 lei/acțiune, conform unui raport de analiză publicat în BVB Research Hub.

Conform analiștilor, TTS este puțin expusă și ar trebui să poată face față impactului actual al războiul din Ucraina și să-și mențină poziția de prim rang printre transporatorii și manipulatorii portuari în Bazinul Dunării și Portul Constanța.

Accentul global și regional asupra modalităților de transport cu emisii scăzute favorizează compania și oferă oportunități de creștere și accesibilitate la finanțare pentru a se extinde organic și prin achiziții, arată Erste Group.

Eforturile managementului au avut succes până în prezent în organizarea operațiunilor și implementarea unei administrări proactive a fazei de dezvoltare în curs și sunt eminamente capabile să implementeze creșterea strategică a companiei prin fuziuni și achiziții.

Analiștii arată că titlurile TTS reprezintă o investiție profitabilă într-un sector care urmează să ofere o expunere dezirabilă la economia verde și la dinamica regiunii.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (17/08/2022)

Publicarea numarului total al actiunilor emise si al drepturilor de vot asociate

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (17/08/2022)

Inceperea primei etape a programului de rascumparare actiuni proprii

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/08/2022)

Incetarea temporara activitate platforma Borzesti

SOCEP S.A. (SOCP) (17/08/2022)

Convocare AGA O & E 27/28.09.2022