Update articol:

Fiica primarului New York-ului, Bill de Blasio, arestată la un protest de sâmbătă noapte

captura youtube captura youtube

Fiica primarului New York-ului, Bill de Blasio, a fost arestată sâmbătă noapte în Manhattan, în timpul unui protest din apropiere de Union Square, potrivit New York Post.

Chiara de Blasio, 25 de ani, a fost arestată în jurul orei 10:30 p.m., după ce polițiștii au declarat ilegală o adunare în Manhattanul de jos, au spus sursele. „Acesta a fost un adevărat punct focal, mașinile de poliție ardeau, oamenii aruncau și țipau, luptându-se cu polițiștii. Erau mii de oameni în acea zonă “, a spus sursa, citată de New York Post. I s-a dat o amendă pentru protest ilegal şi a fost eliberată, a declarat sursa.

Chiara de Blasio, de 25 de ani, făcea parte dintr-un grup de circa 100 de persoane care aruncau cu obiecte în poliţişti, au declarat sursele citate. Fiica primarului nu a aruncat cu obiecte în poliţişti, dar a refuzat să părăsească zona când oamenii legii i-au cerut acest lucru.

Chiara de Blasio le-a dat poliţiştilor care au arestat-o adresa tatălui său, primarul Bill de Blasio. Potrivit unei alte surse, Chiara locuieşte la Gracie Mansion împreună cu fratele său Dante, mama sa Chirlane McCray şi primarul New York-ului după izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Poliţia din New York a efectuat 345 de arestări duminică dimineaţă, după o noapte haotică de proteste şi jafuri în oraş, în timpul cărora 33 de poliţişti au fost răniţi şi 47 de autovehicule de poliţie avariate.

La puţin timp după arestarea fiicei sale, primarul s-a pronunţat împotriva violenţei în creştere a protestelor. “Dacă aţi ieşit în stradă paşnic pentru a atrage atenţia asupra nevoii de schimbare aţi fost auziţi şi schimbarea vine. A venit vremea să plecaţi acasă pentru ca noi toţi să putem trece mai departe”, a spus Bill de Blasio.

“Dar celor care vin acolo pur şi simplu pentru a comite violenţe şi a exprima ura împotriva poliţiştilor noştri le spunem că dacă vor comite violenţe vor fi arestaţi. Vor simţi consecinţele acestei activităţi”, a adăugat el.

Primăria din New York nu a comentat până acum informaţiile privind arestarea fiicei primarului.

BVBStiri BVB

EB BMW TURBO SHORT 0,10/105/100 (EBBMWTS4) (08/03/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 09 si 10 Martie 2021

COMPA S. A. (CMP) (08/03/2021)

Convocare AGA O & E 22/23.04.2021

EB BMW TURBO SHORT 0,10/105/100 (EBBMWTS4) (08/03/2021)

Suspendare tranzactionare - 17:42 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (08/03/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 1 - 5 martie 2021