Update articol:

First Bank anunță noi modalități de plată contactless, prin intermediul ceasurilor inteligente

First Bank

First Bank introduce posibilitatea de efectuare plăți cu ceasurile inteligente Fitbit și Garmin, ca modalitate alternativă pentru plățile contactless, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, posesorii de carduri Visa emise de First Bank își pot inrola cardul în aplicațiile Fitbit sau Garmin pentru a efectua rapid și sigur plăți contactless cu ceasul inteligent, fără a mai fi necesar să prezinte fizic cardul.

Serviciul este disponibil atât pentru cardurile de credit cât și pentru cardurile de debit și se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice deopotrivă. Opțiunea de plată contactless cu smartwatch Fitbit sau Garmin este acceptată la toate terminalele POS contactless, din țară sau din străinătate.

Pentru autorizarea unei plăƫi cu ceasul este necesară doar tastarea codului PIN al ceasului. Istoricul tranzacțiilor efectuate este disponibil în orice moment în aplicația dedicată Fitbit sau Garmin, iar detaliile cardului pot fi oricând șterse de utilizator din aplicație.

Dispozitivele compatibile sunt:

  • Fitbit cu familia de ceasuri inteligente Fitbit Sense si Versa, alături de modelele Fitbit Charge 3 Special Edition și Fitbit Charge 4. Mai multe detalii despre modelele cu tehnologie Fitbit Pay aici.
  • Garmin, modelele Vivoactive 4/4S, gama Venu, vivomove Style/Luxe, gama fenix 6, gama MARQ, Forerunner 745/945, gama Descent, gama Quatix, gama D2 Delta/Tactix, Enduro, Approach S62. Mai multe detalii despre modelele cu funcție Garmin Pay aici.

Procesul de înrolare presupune 4 pași, simplu de parcurs:

  1. descărcarea aplicației FitBit sau Garmin pe un telefon cu sistem de operate Android sau iOS
  2. setarea unui cod PIN pentru plățile efectuate cu dispozitivul mobil
  3. înrolarea cardului Visa emis de First Bank
  4. activarea opțiunii de plată prin validarea codului primit prin sms sau prin apel gratuit în Call Center First Bank 021.303.69.69.

Mai multe detalii despre plățile cu wearables FitBit și Garmin sunt disponibile pe www.firstbank.ro.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (21/09/2021)

Convocare AGOA 27 (28) octombrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (21/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (21/09/2021)

Numire administrator provizoriu

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni