Update articol:
FINANCIAL INTELLIGENCE HALL OF FAME AWARDS GALA DINNER

Florin Jianu, CNIPMMR: După 30 de ani de libertate, avem nevoie de un proiect al unei Românii antreprenoriale (VIDEO)

Financial Intelligence – model de succes de start-up. Le felicit pe fondatoare! Sa faci o Gala la Marriott nu e puțin lucru pentru un start-up. Acest lucru arată dedicația, inovația și felul în care și-au construit acest proiect.

Treizeci de ani de capitalism în România înseamnă, de fapt, treizeci de ani de libertate, a spus Florin JIANU, Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, ieri, în cadrul FINANCIAL INTELLIGENCE HALL OF FAME AWARDS GALA DINNER.

El a continuat: “Iata că, după 30 de ani de la sacrificiul unor tineri, putem să ne bucurăm de antreprenoriat, putem să ne bucurăm de o societate liberă, putem să vedem modele de succes de start-up-uri, cum este Financial Intelligence. Le felicit pe fondatoare! Sa faci o Gala la Marriott nu e puțin lucru pentru un start-up. Acest lucru arată dedicația, inovația și felul în care și-au construit acest proiect. Mă bucur că, după 30 de ani de libertate antreprenorială și socială, am mutat focusul, și statutul oamenilor de afaceri din România s-a îmbunătățit semnificativ, de la acei oameni de afaceri patroni de acum 30 de ani, la antreprenori, oameni care în societate reprezintă repere.”

Florin Jianu a adaugat ca încrederea populației în ceea ce înseamnă organizațiile mediului de afaceri este tot mai mare: “Dialogul public-privat trebuie în continuare îmbunătățit. Oamenii de afaceri repeta cu insistența acea sintagma a stabilității și predictibilității. Cu guvernul actual există dialog, deschidere, speram sa avem și rezultate bune.”

Domnia sa a mai spus ca o transformare a României ar trebui să fie una digitală: “Eu am lansat câteva concepte, de exemplu România Start-up Nation. Credem că trebuie să facem un upgrade, sa avem în România Tech Nation – o națiune tehnologizată, în care din ce în ce mai multe întreprinderi mici și mijlocii, companii mari sufera această transformare digitală (…)

După 30 de ani de libertate, avem nevoie de un nou proiect, al unei României antreprenoriale, în care antreprenoriatul să reprezinte nu numai o opțiune viabilă, ci un stâlp al societății”.

BVBStiri BVB

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (06/08/2020)

Informare solutie dosare nr. 3328/118/2020 si nr. 3330/118/2020

DAFORA SA (DAFR) (06/08/2020)

Raport auditor - art. 82, Legea 24/2017 sem.I 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (06/08/2020)

Resincronizarea Unitatii 1 CNE Cernavoda la Sistemul Energetic National

VES SA (VESY) (05/08/2020)

Hotarari AGA E 04.08.2020