Update articol:

Generali România lansează Co-Protect, o poliță de sănătate de grup destinată exclusiv riscurilor COVID-19

Generali Romania dorește să vină în sprijinul companiilor din țara noastră cu o soluție simplă de protecție financiară pentru echipele lor: Co-Protect, o asigurare de sănătate de grup dedicată exclusiv riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus, potrivit unui comunicat de presă.

“Anul 2020 a venit cu o lecție importantă despre viață și despre responsabilitatea față de cei de lângă noi. Ne bucurăm că putem oferi sprijin companiilor și angajaților din Romania, într-o perioadă în care fiecare zi este o nouă provocare. Co-Protect se adresează tuturor celor care, cu perseverență, responsabilitate și determinare, fac eforturi pentru a-și continua activitatea chiar și în aceste momente atipice”, a declarat Adrian Marin, CEO Generali România.

Generali Romania precizează: “Polița Co-Protect este disponibilă în trei variante standardizate cu prime fixe de până la 22 euro per angajat, în funcție de acoperirea aleasă. Valabilitatea sa este de șase luni de la încheierea poliței pentru cea mai simplă variantă de acoperire, respectiv până la finele anului 2020 pentru cele superioare. În cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus, Co-Protect oferă o indemnizație zilnică de spitalizare în condiții normale sau în regim ATI cuprinsă între 25 și 100 de euro pe zi, precum și decontarea altor cheltuieli precum medicație, transport pentru tratament medical sau livrare de alimente, într-o limită cuprinsă între 300 și 1.000 de euro.

Polița poate fi încheiată de către companiile cu cel puțin 10 angajați, iar vârsta maximă a persoanelor asigurate este de 65 ani. Acoperirea este imediată, fără perioade de așteptare și fără a fi nevoie de istoricul medical pentru persoanele asigurate.

Cu ajutorul Co-Protect, portofoliul de produse de viață și non-viață al Generali Romania se extinde astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor actuale de protecție ale companiilor”.

BVBStiri BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (23/06/2021)

Initiere procedura de selectie auditor financiar

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (23/06/2021)

Decizia ASF nr. 800/22.06.2021

WTI LIGHT SWEET TURBO SHORT 1/70/68 (EBWTITS37) (23/06/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 24 si 25 Iunie 2021