Update articol:

Institutul “Matei Balş” şi Spitalul Colentina nu au căldură și apă caldă; MS: Alimentarea, întreruptă în urma unor avarii

Sursa foto: facebook.com/guv.ro

Termoenergetica: Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă

Ministerul Sănătăţii a precizat, vineri seară, că Institutul “Matei Balş” şi Spitalul Colentina au fost înştiinţate de Termoenergetica privind sistarea încălzirii şi a apei calde, până la ora 24.00, în urma unor avarii. Declaraţia vine după ce problema a fost semnalată pe reţelele de socializare, scrie news.ro. Reprezentanţii Termoenergetica au transmis că se fac lucrări pentru remedierea unei avarii la reţeaua primară, în zona Ştefan cel Mare, iar termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Problema a fost semnalată pe reţelele de socializare, o femeie reclamând că la “Matei Balş” bolnavii care sunt conectaţi la oxigen stau în frig. Ea mai spune că aceştia au primit pilote.
Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au precizat că au luat legătura cu reprezentanţii Institutului care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că, vineri, între orele 09.00-24.00 va fi întreruptă alimentarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii.
În aceeasi situaţie este şi Spitalul Colentina, au menţionat aceştia.

 “Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă vineri că execută lucrări de remediere a unei avarii la reţeaua primară DN 700, în zona Ştefan cel Mare din Sectorul 2 al Capitalei. Lucrările afectează alimentarea cu agent termic a spitalelor Matei Balş şi Colentina”, a transmis Termoenergetica, pe site-ul companiei.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este în cursul nopţii de vineri, 4 decembrie, spre sâmbătă, 5 decembrie 2020.

“Echipele Companiei Termoenergetica sunt în teren şi vor lucra pentru executarea cât mai rapidă a operaţiunilor necesare reluării furnizării agentului termic în zona afectată. Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfort şi le mulţumim pentru înţelegere!”, au arătat reprezentanţii companiei.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (22/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (22/01/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - Certificatul EBDBKTL29 este sold-out

UAMT S.A. (UAM) (22/01/2021)

Hotarari AGA E 22.01.2021