Update articol:

Iohannis: Reîntoarcerea cât mai rapidă a tuturor elevilor la şcoală în condiţii de siguranţă sanitară sporite – o prioritate (video)

Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că reîntoarcerea cât mai rapidă a tuturor elevilor la şcoală, în condiţii de siguranţă sanitară sporite, reprezintă o prioritate, potrivit Agerpres.

“Reîntoarcerea cât mai rapidă a tuturor elevilor la şcoală, dar nu oricum, ci în condiţii de siguranţă sanitară sporite, este o prioritate”, a spus Iohannis, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a precizat că deciziile în educaţie, în această perioadă dificilă, s-au luat pe baza unor scenarii legate în mod direct de incidenţa şi rata de infectare de la nivelul fiecărei localităţi.

“Ne aflăm, iată, aproape de momentul în care majoritatea elevilor, indiferent de clasă, îşi pot relua orele în format fizic. Ne dorim ca acest lucru să rămână neschimbat până la finalul anului şcolar, toţi copiii să îşi poată finaliza cursurile în băncile şcolilor”, a afirmat preşedintele Iohannis.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie