Update articol:

Liviu-Ionel Stoleru a renunțat la poziția sa de Director General al Roca Industry HOLDINGROCK1

Liviu-Ionel Stoleru a renunțat la poziția să de Director General al Roca Industry HOLDINGROCK1.  De asemenea, societatea QUAF TRADING S.R.L., prin reprezentant permanent Liviu-Ionel Stoleru, a renunțat la calitatea să de membru în Consiliul de Administrație al Companiei.

Un comunicat transmis BVB precizează: “Conducerea Roca Industry HOLDINGROCK1 S.A. (denumită în continuare „Compania”) informează piața asupra faptului că, în data de 29 iunie 2022, domnul Liviu-Ionel Stoleru a renunțat, cu efect imediat, la poziția să de Director General al Companiei. De asemenea, societatea QUAF TRADING S.R.L., prin reprezentant permanent Liviu-Ionel Stoleru, a renunțat la calitatea să de membru în Consiliul de Administrație al Companiei.

Decizia renunțării la mandatele de Director General, respectiv de membru al Consiliul de Administrație al Companiei, a fost discutată și agreată împreună cu ceilalți membri ai Consiliului de Administrație.

Totodată, în cadrul ședinței din dată de 29 iunie 2022, Consiliul de Administrație a hotărât numirea dlui. Ioan-Adrian Bindea, Președinte al Consiliului de Administrație, în calitate de director general provizoriu al Companiei pe o perioada de 6 luni sau până la numirea unui nou Director General – oricare dintre acestea intervine prima.

Consiliul de Administrație va demara procesul de recrutare și selecție a unui nou director general.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (17/08/2022)

Publicarea numarului total al actiunilor emise si al drepturilor de vot asociate

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (17/08/2022)

Inceperea primei etape a programului de rascumparare actiuni proprii

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/08/2022)

Incetarea temporara activitate platforma Borzesti

SOCEP S.A. (SOCP) (17/08/2022)

Convocare AGA O & E 27/28.09.2022