Update articol:
PARTENERIAT MEDIA

MentorsHub, sezon nou în 2021 pentru antreprenori la Bizilive TV

MentorsHub emisiuni antreprenori

Pentru a facilita interacțiunea cu mentorii în antreprenoriat, compania independentă de streaming Bizilive TV a început să filmeze sezonul 2 al emisiunii MentorsHub, o miniserie de emisiuni suport, menită să îi orienteze pe antreprenori și freelanceri în afaceri, potrivit unui comunicat de presă.

Instabilitatea creată de pandemie este tot mai mare, în acest context inițierea unui business în antreprenoriat și calea freelancingului par soluții logice de evoluție. Pare tentant, însă contextul actual nu este cel mai favorabil, totusi, afacerile pornite în aceste momente pot deveni de succes, sau dimpotrivă, eșec din fașă. Lucrurile sunt mai clare și mai line, când în ecuație intervin profesioniștii, spun reprezentanții BiziLive TV.

MentorsHubun format de emisiune live care încurajează ideile îndrăznețe

Miniseria are numeroși invitați cu experiență, voci cunoscute din mediul de afaceri românesc care doresc să îi ajute pe cei care au curajul de a porni o afacere. Cele mai noi episoade i-au avut ca invitați și mentori pe: Monica Cadogan | CEO VIVRE, Andy Szekely | Coach & Trainer, Ovidiu Toader | Business Coach , Felix Pătrașcanu | Membru Fondator FAN Courier, Daniela Marișcu | CEO Aqua Azur.

MentorsHub prezintă modele de succes, propune sesiuni interactive de Business Coaching și mentorat și vine cu studii de caz concrete. Fiecare parte a emisiunii este concepută să încurajeze, să îi determine pe cei ce “stau pe gânduri” să ia deciziile potrivite.

Emisiunile sunt grupate inteligent, pentru a motiva. Antreprenori descoperă soluții de dezvoltare a afacerilor, idei și povesti de viață. Povesti ale unor business-uri devenite de succes pornite de la zero, de oameni indrăzneți.

Miniseria MentorsHub aduce mai aproape de antreprenori, tineri și freelanceri soluții de dezvoltare personală dar și povești de viață care contribuie activ la maturizarea si dezvoltarea a spiritului antreprenorial.

Pentru că este o serie educativă, din emisiunile miniseriei nu lipsesc episoadele din care se învață despre ce înseamnă educația financiară, cum trebuie cheltuiți banii și cum îi pui să lucreze în favoarea ta.

Ești Antreprenor, Freelancer sau Liber Profesionist și îți dorești să transformi această perioadă într-o experiență unică de creștere accelerată? Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o experientă unică de Mentorat pentru Business.

Poți participa la emisiune prin:

Intervenție în direct cu întrebări (Online prin Zoom)

Întrebări transmise printr-o înregistrare video (email: contact [@] bizilive.ro)

Întrebări in varianta scrisă (email).

Despre BiziLIVE

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet.

Acest serviciu ocolește platformele de televiziune prin cablu, difuzare și satelit, companiile care acționează în mod tradițional ca controlor sau distribuitor al unui astfel de conținut.

Compania este independentă si formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video on demand educativ, business și divertisment.

De luni până vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, seriale, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală. BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Misiunea BiziLIVE TV este să sprijine mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la început de drum și dezvoltarea personală individuală prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Citește și: BiziLIVE TV produce o miniserie despre vânzări în pandemie: “Vânzări 2.0 LIVE”

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021