Update articol:

Nicuşor Dan: Bucureşti, potenţial extraordinar de dezvoltare a noilor industrii; investiţiile publice se vor întoarce înzecit

nicusor dan Foto Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că Bucureşti are un potenţial extraordinar de dezvoltare a noilor industrii şi va susţine, în dialogul cu Guvernul, rolul esenţial al Capitalei în domeniul IT, al inovaţiei şi al start-up-urilor.

“Bucureştiul are un potenţial extraordinar de dezvoltare a noilor industrii, iar acest potenţial trebuie puternic sprijinit de către toate autorităţile publice. De aceea avem nevoie de un buget local bine construit, cu o componentă solidă de finanţare de la bugetul de stat, dar şi cu soluţii de cofinanţare pentru mari proiecte pe fonduri europene. Am susţinut şi voi susţine în continuare, în dialogul cu Guvernul României, rolul esenţial al Capitalei în domeniul IT, al inovaţiei şi al start-up-urilor. Investiţiile publice pe care le vom face se vor întoarce înzecit prin stimularea de noi investiţii private, prin atragerea companiilor internaţionale de top, prin creare de locuri de muncă bine plătite”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (14/04/2021)

VAN la data de 31.03.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (14/04/2021)

Perioada inchisa tranzactionare 15.04.2021 - 14.05.2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (14/04/2021)

Structura actionariat la data de 31 martie 2021