Update articol:

Organizația PNL Sector 4 l-a exclus din partid pe consilierul local Robert Cristian -Florea, ales astăzi viceprimar al Sectorului 4, cu sprijinul PSD

PNL

Organizația PNL Sector 4 a decis să îl excludă din partid pe consilierul local Robert Cristian -Florea, ales astăzi viceprimar al Sectorului 4, cu sprijinul PSD, pe o procedură de vot abuziv impusă de primarul Daniel Băluță, potrivit unui comunicat de presă Organizației PNL Sector 4 .

Pavel Popescu, Președintele PNL Sector 4, a spus: “Respingem categoric acest mod de a face politică, iar Organizația PNL Sector 4 îl va înlocui de urgență pe consilierul trădător, în Consiliul Local, cu o persoană care să reprezinte cu adevărat Partidul Național Liberal.

Vom contesta votul din ședința de vineri, prin care au fost aleși viceprimarii din acest sector și vom reface majoritatea politică în Consiliu, astfel că această victorie a primarului Băluță este doar una de moment.

Vom corecta decizia de astăzi, pentru a reflecta cu adevărat votul cetățenilor din Sectorul 4, pentru o nouă majoritate, de dreapta”.

Bogdan Grecia, consilier local al sectorului 4 din partea PNL a declarat: ”Partidul Național Liberal nu va accepta niciodată astfel de practici. Ne-am asumat o administrare fără PSD și este obligația noastră asumată să readucem normalitatea în sectorul 4. Oricine periclitează acest demers se autodeclară împotriva cetățenilor care ne-au acordat votul. Vom decide, împreună cu partenerii de la USR, în cel mai scurt timp posibil, următorii pași pentru a restabili majoritatea în consiliul local al sectorului 4 și pentru a promova proiectele care îi interesează cu adevărat pe cetățenii sectorului”.

Consiliul Local al Sectorului 4 şi-a ales astăzi cei doi viceprimari 

Întrunit astăzi, 29.01.2021, în şedinţă ordinară, Consiliul Local al Sectorului 4 a votat astăzi, în unanimitate, având în vedere numărul consilierilor prezenţi în sală, cei doi viceprimari care vor face parte din echipa managerială a primarului Daniel Băluţă.

Aceştia sunt Mădălina-Magdalena Stancu, consilier ales din partea grupului politic PSD – PPUSL şi Robert-Cristian Florea, consilier ales din partea grupului politic PNL.

Ambii viceprimari sunt de profesie jurişti şi îşi preiau funcţiile de îndată, urmând ca fiecare dintre ei să coordoneze proiectele de dezvoltare ale Sectorului 4, potrivit unui comunicat al Primăriei.