Update articol:

Plata pentru ODYSSEY, croazieră exclusivistă marca UNTOLD și CROAZIERE.CO, se poate face și cu criptomonede

UNTOLD ODYSSEY

UNTOLD Odyssey, cea mai exclusivistă petrecere organizată pe unul dintre cele mai mari vase de croazieră din lume – Norwegian Epic- va fi accesibilă iubitorilor de distracție și prin intermediul plății cu criptomonede, potrivit unui comunicat de presă.

Biletele pentru evenimentul de lux organizat în luna septembrie pe Marea Mediterană, care oferă experiențe de festival celor prezenți, pot fi achiziționate și folosind Bitcoin (BTC) cât și Elrond (EGLD). Procesatorul de plăți ales de către UNTOLD și croaziere.co este NETOPIA PAYMENTS.

UNTOLD Odyssey oferă patru tipuri de pachete de călătorie: Rhapsody Class (1.490 – 1.650 euro), Charmed Class (1.990- 2.990 euro), Euphoria Class (3.490-3.800 euro) și Elysium Class (5.900 – 8.900 euro).

Proiectul UNTOLD Odyssey a fost dezvoltat de UNTOLD și croaziere.co. Investiția totală ajunge la 5,6 milioane de euro, iar biletele puse în vanzare sunt limitate la 2.500 de locuri. Proiectul UNTOLD Odyssey va începe pe 1 septembrie și se încheie pe 5 septembrie 2021.

Vasul de croazieră Norwegian Epic, unul dintre cele mai spectaculoase vase de croazieră din lume, cu 19 restaurante la bord, va pleca din Roma și va opri în Ibiza, după care oaspeții vor debarca în Barcelona. În cele cinci zile de croazieră, cei aflați pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie, una memorabilă.

UNTOLD Odyssey înseamnă 5 scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux. 

Măsuri de siguranță

Organizatorii respectă toate măsurile și procedurile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile internaționale, realizează testarea rapidă și PCR a tuturor pasagerilor înainte de îmbarcare, dispun de ultimele tehnologii, brățări de mobilitate cu senzori de mișcare, echipamente medicale de top, asistență medicală disponibilă 24 de ore din 24, spații de izolare și de tratare pentru orice fel de simptome. Vasul de croazieră va avea instalat la bord un laborator PCR și capacitate de testare rapidă imediată. Mai mult, sistemul de climatizare a fost modificat complet astfel încât aerul nu recircula dintr-o cameră în alta ci este 100% aer proaspăt.

Un aspect foarte important este faptul că au fost semnate acorduri cu autoritățile locale excluzând situațiile în care vasul nu ar fi primit în port datorită existenței vreunui caz de infecție cu Covid-19 la bord.

Pasagerii trebuie să vină cu teste PCR sau antigen efectuate cu maximum 48 de ore înainte de îmbarcare. La sosirea în port, toți cei care vor să pornească în călătoria Odyssey vor fi testați rapid și PCR, iar la bordul navei vor urca doar cei sănătoși, astfel că va fi un mediu sigur și confortabil pentru toată lumea, pe toată durata călătoriei. Fiecare participant va purta o brățară de mobilitate, cu senzori de mișcare, care va înregistra cu cine intră în contact, iar în cazul apariției celui mai mic simptom, toți pasagerii cu care a intrat în contract vor fi testați de urgență. Vasul de croazieră are o capacitate totală de 4.100 de locuri, însă vor fi puse în vânzare doar 2.500 de bilete pentru a fi respectat confortul.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021