Update articol:

Preşedintele Zelenski a discutat cu cancelarul Scholz, inclusiv despre mai multe sancţiuni împotriva Rusiei

Volodimir Zelenski Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri că a vorbit cu cancelarul german Olaf Scholz şi a discutat despre ajutorul defensiv, cooperarea în sectorul energetic şi creşterea sancţiunilor împotriva Rusiei, transmit dpa şi Reuters, potrivit Agerpres.

“Apreciem nivelul ridicat de dialog cu Germania şi sprijinul pentru lupta noastră!” a scris preşedintele ucrainean pe Twitter.

Purtătorul de cuvânt al guvernului german Steffen Hebestreit a declarat că Olaf Scholz a subliniat în cadrul convorbirii că depinde de Rusia să pună capăt imediat ostilităţilor din Ucraina, să retragă trupele şi să restabilească integritatea şi suveranitatea teritorială a Ucrainei.

Preşedintele Zelenski l-a informat pe cancelarul Scholz despre statutul negocieri intermitente cu Rusia pentru a pune capăt violenţelor, a mai informat Hebestreit.

“Cancelarul şi preşedintele ucrainean au făcut, de asemenea, un schimb de opinii cu privire la modalităţi foarte concrete şi practice de a continua să sprijine Ucraina şi au convenit să rămână într-un contact strâns”, a spus purtătorul de cuvânt într-o declaraţie, fără a oferi alte detalii.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (17/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/05/2022)

Schimbari intervenite in structura de management

ROMCARBON SA (ROCE) (17/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (17/05/2022)

Raport anual 2021 - format ESEF - (vers. limba engleza)

Erste Group Bank AG (EBS) (17/05/2022)

Notificare - detineri > 5%