Update articol:

Remus Borza: “Votez guvernul Orban. Sunt jocuri ieftine să aruncăm țara într-o criză profundă”

FOTO FACEBOOK FOTO FACEBOOK
Premierul desemnat să formeze guvernul, Ludovic Orban, a bătut palma miercuri, la Parlament, cu deputatul Remus Borza, afiliat PSD, pentru susţinerea noului Cabinet, potrivit stiripesurse.ro
Remus Borza spune: „Îl știu pe Orban de mulți ani și eu sunt consecvent cu niște principii. Militez pentru stabilitate politică și responsabilitate în actul guvernării, este motivul pentru care am votat împotriva moțiunii la Grindeanu, împotriva moțiunii la Dancilă, astea sunt motivele care mă îndeamnă săptămâna viitoare să votez pentru învestirea unui guvern. România trebuie guvernată, cu atât mai mult în prag de iarnă, în pragul unei iminente recesiuni economice la nivel global, plus că avem nevoie de un guvern care să facă și bugetul țării. Sunt jocuri ieftine să aruncăm țară într-o criză profundă. Guvernul Orban trebuie învestit pentru a nu adânci criza politică. În discuția pe care am avut-o cu premierul desemnat am zis că susțin un guvern care-și asumă reforma marilor sisteme publice administrație, sănătate învățământ. Un guvern care-și asumă reforma are susținerea mea”.
 
Întrebat dacă și colegii săi din mișcarea Forța Națională, deputații Marian Cucsa, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu, vor vota și ei pentru instalarea guvernului Orban, Borza a zis: „Am avut doar în nume personal discuția cu premierul desemnat”.
ALDE, USR, UDMR și minoritățile susțin cabinetul Orban.
Pro România nu o să voteze, iar PMP urmează să ia o decizie.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (19/10/2020)

Notificare rascumparare actiuni proprii 12 - 16 octombrie 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/10/2020)

Numirea domnului Valentin Nae in functia de Director al Sucursalei CNE Cernavoda

RETRASIB SA (RTRA) (19/10/2020)

Raport auditor financiar parti afiliate sem I 2020

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (19/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 12-16 octombrie 2020