Update articol:

SIF Hoteluri vinde Hotelul Eurohotel din Baia Mare, pentru 2,1 milioane euro

SIF HOTELURI (CAOR), controlată de SIF Banat Crișana, a anunțat că, in data de 28.12.2022, a incheiat promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare privind transferul intregii activitati hoteliere, economice si comerciale, desfasurate in cadrul Hotelului Eurohotel, situat in localitatea Baia Mare, bdul Bucuresti nr 23, judetul Maramures, incluzand imobilele, mijloacele fixe, obiectele de inventar, stocurile de marfuri, activele mobile necorporale, angajatii, contractele cu clientii si furnizorii, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București

Aprobarea vanzarii mai sus mentionate de catre Consiliul de administratie al SIF Hoteluri S.A. s-a realizat in baza hotararii nr. 2 din 21.12.2022 a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor SIF Hoteluri SA, prin care Consiliul de administratie a fost imputernicit sa efectueze tranzactia si sa aprobe pretul in baza unui raport de evaluare intocmit cu cel mult doua luni anterior datei hotararii AGEA.

Tranzactia s-a realizat prin negociere directa, pretul final fiind de 2,1 milioane EUR, situandu-se peste limita superioara a intervalului de pret estimata prin raportul de evaluare intocmit in conformitate cu cerintele prevazute in cuprinsul hotararii nr. 2/21.12.2022 a AGEA SIF Hoteluri S.A.

In baza promisiunii bilaterale de vanzare-cumparare s-a incasat un avans in suma de 310.000 Euro, urmand ca diferenta de pret sa fie incasata odata cu incheierea contractului de vanzare-cumparare. Transferul dreptului de proprietate de la vanzator la cumparator urmeaza sa se efectueze numai la momentul achitarii integrale a pretului, in baza si in conformitate cu clauzele contractului de vanzare-cumparare care urmeaza a fi incheiat.

În iunie, SIF Hoteluri a vândut hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea, pentru 11 milioane de euro.

Complexul hotelier Eurohotel are: 64 de camere , un restaurant amenajat pe doua nivele, si un centru SPA cu o piscina interioara iluminata subacvatic, o sala de fitness si sauna.

Complexul dispune si de doua Sali de conferinta: Sala Polivalenta, care are o capacitate de 30 de locuri si Salonul Rosu cu o capacitate de 150 de locuri.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni