Update articol:

Sorinel Boza – preşedinte Patromin, cu mandat de cinci ani

Foto Facebook Foto Facebook

Preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a fost numit, astăzi, preşedinte al Asociaţiei Patronale Miniere din România (PATROMIN), cu un mandat de cinci ani.

Asociația Patronală Minieră din România – PATROMIN activează din anul 1992 și reprezintă interesele economice, tehnice și juridice ale societăților afiliate, acordându-le sprijin în aplicarea strategiilor proprii de dezvoltare.

PATROMIN este membră a European Association for Coal and Lignite – EUROCOAL, cu sediul la Bruxelles. Aceasta colaborează și cu alte asociații similare din țară și din străinătate, precum EUROMINES, etc., promovând sectorul minier pentru dezvoltarea industriei miniere energetice.

Obiectivul principal al EURACOAL este menţinerea şi consolidarea importanţei cărbunelui în asigurarea securității energetice și crearea unui cadru legislativ adecvat, în contextul în care aproximativ 30% din energia electrică produsă în U.E. are că sursă primară cărbunele, fiind o resursă importantă și sigură de energie și o componentă vitală a sistemului energetic european.

BVBStiri BVB

SANTIERUL NAVAL ORSOVA S.A. (SNO) (02/08/2021)

Demisia directorului Sucursalei Agigea

ALRO S.A. (ALR) (02/08/2021)

Stadiu litigiu Alro-Consiliul Concurentei

MedLife S.A. (M) (02/08/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26-30 iulie 2021

UCM RESITA S.A. (UCM) (02/08/2021)

Neintrunire cvorum AGEA 02.08.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (02/08/2021)

Reconectarea Unitatii 2 CNE Cernavoda la SEN